Uitslag 45-holes wedstrijd 2016

Golfbaan Het Rijk van Nijmegen is de enige 45-holes wedstrijdbaan van Nederland. Op deze prachtige baan vond op zaterdag 18 juni 2016 de vijfde editie van de jaarlijkse 45-holes wedstrijd plaats. Dé ultieme golfuitdaging voor doorzetters! Tijdens een spannende strijd speelden 231 deelnemers zowel de 27-holes Groesbeekse Baan als de 18-holes Nijmeegse Baan in één dag. Na 45 holes, gemiddeld 12,5 uur speeltijd en ongeveer 31 kilometer in de benen kwamen zij allen moe doch met een voldaan gevoel weer binnen.

De dag begon vroeg in de morgen. Vanaf 6.30 uur stond het team van Het Rijk van Nijmegen klaar met de scorekaarten, koffie en warme croissants. Nadat alle flights naar de juiste hole waren gelopen klonk om 8.00 uur het startsignaal en was de golfmarathon begonnen. Om 21.15 uur kwamen de laatste deelnemers uit de baan. Tijdens de wedstrijd werden de deelnemers  voorzien van lekkere tussendoortjes, drankjes of eventuele blarenpleisters.

 

Bij binnenkomst kregen alle deelnemers een welverdiende borrel en werd er nog lang nagepraat over de geslaagde dag en de mooie prestaties. Het indrukwekkende eindklassement zag er als volgt uit: Uitslag 45-holes wedstrijd 2016

 

Wij feliciteren de prijswinnaars en alle andere deelnemers met hun persoonlijke prestatie en danken u voor uw enthousiasme! Graag zien wij u op zaterdag 17 juni 2017 weer meegenieten.