Wedge- & Putterfitting door Odyssey en TaylorMade

De feiten liegen er niet om: Tijdens een gemiddelde 18-holes ronde komt een driver 14 keer uit uw tas. Uw putter komt er maar liefst 36 keer uit!  Dit maakt de green dé plek om de winst te halen. In het gebied van 90 meter rondom de green, is het gebruik van een wedge de beste optie. Of dit een Gapwedge, een Sandwedge of een Lobwedge moet zijn ligt aan de ligging van de bal en uw techniek.

 

Om een lang verhaal kort te maken: investeren in een goede putter en passende  wedges is geen overbodige luxe. Maar wat is passend materiaal? Hoe weet u nu wat de juiste club voor u is?

 

Reserveer een wedge- en putterfitting

Om u hierbij te helpen organiseren wij een wedge- en putterfitting van Odyssey en TaylorMade op maandag 2 mei. U bent deze dag tussen 14.00 en 17.00 uur van harte welkom voor een fitting door een professionele fitter van deze A-merken. De persoonlijke fitting duurt 30 minuten en vindt plaats op de putting green van Golfbaan Het Rijk van Nijmegen.

 

Wilt u ook betere scores halen met clubs die echt bij u passen? Maak dan nu een afspraak voor uw persoonlijke wedge- en/of putterfitting op maandag 2 mei. Er is ruimte voor 10 individuele fittings, dus snel reageren is raadzaam. Reserveren kan bij de receptie van Het Rijk van Nijmegen via 024-3976644.