Beleef Nachtgolf op Golfbaan Het Rijk van Nunspeet

Golfen in het donker is een unieke ervaring! De contouren van de fairway, holes die op bijzondere wijze verlicht worden, lichtgevende golfballen die door de lucht vliegen….

 

Na het uitverkochte succes van onze eerste Nachtgolfwedstrijd in december 2016, bieden wij u nogmaals de mogelijkheid om dit wonderlijke plezier zelf te ervaren. Op vrijdag 27 januari 2017 kunt u weer meedoen aan een 9-holes Nachtgolfwedstrijd op Golfbaan Het Rijk van Nunspeet! En om ervoor te zorgen dat er genoeg ruimte is voor iedereen, zijn er twee startmogelijkheden:


Programma Nachtgolf “Early Edition”
16.30 uur: Ontvangst in het clubhuis van Golfbaan Het Rijk van Nunspeet
17.15 uur: Start 9-holes Nachtgolf
20.00 uur: Prijsuitreiking

Programma Nachtgolf “Late Edition”
19.45 uur: Ontvangst in het clubhuis van Golfbaan Het Rijk van Nunspeet
20.30 uur: Start 9-holes Nachtgolf
23.15 uur: Prijsuitreiking

 

Aanmelden en kosten

Nachtgolf, u moet het een keer meegemaakt hebben! Meld u dus nu aan. De kosten voor deelname bedragen slechts €29,50 per persoon. Dit bedrag omvat koffie of thee met speculaas bij de ontvangst, een heerlijke kop erwtensoep onderweg, bitterballen bij binnenkomst en natuurlijk de 9-holes Nachtgolfervaring! Ook de bruikleen van de lichtgevende golfballen is inbegrepen. Voor leden van Het Rijk van Nunspeet geldt een aangepast tarief van €19,50 per persoon.

 

U kunt zich aanmelden voor Nachtgolf door een mail te sturen aan sales@golfbaanhetrijkvannunspeet.nl. Vermeldt u in deze mail graag uw volledige naam, telefoonnummer, handicap en of u deel wenst te nemen aan de Early of de Late Edition.

 

Stamppot erbij?

Wilt u uw Nachtgolfervaring compleet maken met een lekkere stamppot? Voor slechts € 10,- kunt u tussen 18.00 en 21.00 uur genieten van een stevige boerenkoolstamppot geserveerd met een speklap, rookworst en diverse zuren. Wanneer u hier voor of na u gaat spelen gebruik van wilt maken, is het voor ons erg prettig wanneer u dit in uw aanmeldingsmail vermeldt.

 

Graag zien wij u vrijdag 27 januari 2017 op Golfbaan Het Rijk van Nunspeet!