Golf Diva Fashion Weekend

Op zaterdag 18 en zondag 19 maart organiseert Golf Diva het Fashion Weekend op Golfbaan Het Rijk van Nunspeet. Het meest complete golfuitje voor alle dames!

 

U en uw vriendinnen kunnen de nieuwste golffashion bewonderen tijdens de Golf Diva Modeshows. Op beide dagen gaan deze zowel om 13.00 uur als om 15.00 uur van start. Hiernaast kunt u natuurlijk de hele dag shoppen in de speciale Fashion Corner. Het stylingteam van Golf Diva staat klaar om u te adviseren over alle nieuwe stijlen en verrassende kleurencombinaties. U maakt kennis met de nieuwste golftrends en heel veel leuke accessoires. Een bezoek aan het Golf Diva Fashion Weekend op Het Rijk van Nunspeet kost niets…. Als u van alle leuke aanbiedingen af kan blijven tenminste….

 

Diva Dish

Speciaal voor alle Golf Diva’s heeft de chef-kok van Golfbaan Het Rijk van Nunspeet een heerlijk Diva Dish samengesteld. U geniet van een Oosterse maaltijdsalade met gegrilde tonijn, glasnoedels, sugarsnaps, Thaise basilicum, sesamzaad en kokos. Deze rijkelijk gevulde salade wordt geserveerd met brood en boter voor slechts € 14,50 per persoon.

 

Greenfee aanbieding, ook voor mannen!

Willen u en uw vriendinnen genieten van een compleet dagje uit, inclusief golfen? Dan kan dat natuurlijk ook! Op 18 en 19 maart geldt een speciaal greenfeetarief van € 29,50 p.p. voor een prachtige 9-holes ronde. Deze aanbieding geldt overigens ook voor mannen! Mocht u dus in alle rust willen shoppen, dan kunt u ook uw partner voordelig de baan in sturen.

 

Graag zien wij u bij het Golf Diva Fashion Weekend op Golfbaan Het Rijk van Nunspeet!