Gratis kennismaken tijdens Open Dag Nunspeet

 

Gratis Kennismaken met Golf

Zaterdag 23 juni is een bijzondere dag op Golfbaan Het Rijk van Nunspeet. Tijdens de Open Dag is iedereen die het plezier van de golfsport wil ontdekken van harte welkom om deel te nemen aan een uitgebreid programma "Kennismaken met golf". Tussen 10.00 en 15.00 uur ontvangen we u met koffie en wat lekkers en we geven u graag een rondleiding. Daarnaast kunt u natuurlijk deelnemen aan uw eerste golfles! Deze vinden plaats op de volgende tijden:

 

10.30 tot 11.30 uur: eerste ronde   "Kennismaken met golf"
12.30 tot 13.30 uur: tweede ronde "Kennismaken met golf"
14.00 tot 15.00 uur: derde ronde    "Kennismaken met golf"

 

Deelname aan "Kennismaken met Golf"  tijdens onze Open Dag is helemaal gratis. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen aan sales@golfbaanhetrijkvannunspeet.nl. Zaterdag gewoon binnen komen lopen mag ook! Wij zullen u alsnog aan een groep toevoegen.

 

 9-holes golfronde voor slechts €10,-

Heeft u golfervaring en interesse in een lidmaatschap of een uitgebreidere kennismaking met Golfbaan Het Rijk van Nunspeet? Dan bent u zaterdag 23 juni van harte welkom bij onze Open Dag. Voor slechts €10,- per persoon geniet u van het volgende programma:

 

09.30 uur: Ontvangst met koffie en wat lekkers
10.30 uur: Start 9-holes wedstrijd
12.30 uur: Borrel en prijsuitreiking

 

U kunt zich aanmelden voor deze wedstrijd door een mail te sturen aan sales@golfbaanhetrijkvannunspeet.nl. Vermeldt u in deze mail naast uw naam, graag ook uw handicap.

 

Lidmaatschapsaanbod

Tijdens de Open Dag hebben wij een aantrekkelijk lidmaatschapsaanbod. Wanneer u besluit om lid te worden van Golfbaan Het Rijk van Nunspeet, geniet u de rest van 2018 van een All-in lidmaatschap voor slechts € 599,- per persoon! Nieuwsgierig geworden? Dan nodigen wij u uit om zaterdag 23 juni tussen 10:00 en 15:00 uur bij ons langs te komen. De koffie en thee staan klaar!

Graag zien wij u zaterdag 23 juni op Golfbaan Het Rijk van Nunspeet