Prachtige nieuwe lounge op Het Rijk van Nunspeet

Golfbaan Het Rijk van Nunspeet krijgt een prachtige nieuwe lounge. Deze zal gerealiseerd worden in de zalen voor het grote terras, zodat u voortaan van uw koffie, borrel of lunch kunt genieten met uitzicht op de baan. Een mooie kwaliteitsimpuls in het hart van ons clubhuis!

Het ontwerp voor de nieuwe lounge is van René Wijnings van Desarc interieurontwerp. René heeft in het verleden ook het interieur van Golfbaan Het Rijk van Nijmegen en Het Rijk van Sybrook ontworpen. Onze nieuwe lounge zal dus naast een aantal elementen die kenmerkend voor Het Rijk van Nunspeet zijn, een aantal aspecten omvatten die herkenbaar zijn voor de uitstraling van Het Rijk.

Op maandag 9 januari 2017 gaan de verbouwingswerkzaamheden aan de zalen van start. De planning is dat wij de deuren van de nieuwe lounge medio maart kunnen openen. U kunt tot die tijd natuurlijk gewoon komen golfen op Het Rijk van Nunspeet en van uw koffie of lunch genieten in de bestaande lounge! Wij zullen ons best doen om de bouwoverlast tot een minimum te beperken.