Practice & Play mogelijkheden op Het Rijk van Nunspeet

Dit golfseizoen biedt Golfbaan Het Rijk van Nunspeet u drie bijzondere Practice & Play combinaties aan.

P & P-combi 1 bestaat uit 1 uur privéles waarin de professional actief met u aan de slag gaat met het verbeteren van uw techniek.  Na de les kunt u tijdens een 18-holes ronde het geleerde in de praktijk te brengen. De kosten voor dit arrangement bedragen slechts € 75,- per persoon.

P & P-combi 2 bestaat uit 1 uur privéles waarin de professional actief met u aan de slag gaat met het verbeteren van uw techniek.  Na de les kunt u tijdens een 9-holes ronde het geleerde in de praktijk te brengen. De kosten voor dit arrangement bedragen slechts € 52,50 per persoon, op basis van 2 deelnemers.


P & P-combi 3 bestaat uit een 9-holes golfronde. Het eerste uur van deze ronde wordt u actief begeleid door de golfprofessional die u voorziet van zowel technische als course management tips. De kosten voor dit arrangement bedragen slechts € 52,50 per persoon, op basis van 2 deelnemers.


U mag zo vaak als u wenst gebruikmaken van bovenstaande Practice & Play mogelijkheden, in de periode tot 31 oktober 2016. Bovenstaande arrangementen zijn mogelijk op basis van de beschikbaarheid van zowel de golfbaan als de golfprofessional. Reserveren kunt u derhalve het beste maken bij de receptie van Golfbaan Het Rijk van Nunspeet via 0341-255255.