Welkom bij Her-Open op Het Rijk van Nunspeet


Datum: Zaterdag 1 april 2017
Aanvang: 11.00 uur
Locatie: Golfbaan Het Rijk van Nunspeet
Inschrijven: Nu aanmelden >>
 
Golfbaan Het Rijk van Nunspeet ondergaat momenteel een flinke metamorfose. Zowel in de baan als in het clubhuis wordt hard gewerkt om alles nóg mooier te maken zodat u in de toekomst nog meer kunt genieten van uw totale golfbeleving op de mooiste golfbaan van de Veluwe! En omdat wij u natuurlijk graag laten zien hoe mooi alles geworden is, organiseren wij op zaterdag 1 april het Her-Open. Een 18-holes golfwedstrijd voor iedereen die graag als eerste meegeniet van het vernieuwde Rijk van Nunspeet.
 

Programma Her-Open

11.00 uur: Ontvangst in de nieuwe lounge met koffie, thee en wat lekkers
12.00 uur: Start 18-holes wedstrijd op onze verbeterde golfbaan
17.00 uur: Binnenkomst met borrel
18.00 uur: Prijsuitreiking en diner
 
De spelvorm van de wedstrijd is individueel Stableford met ¾ handicap verrekening. De winnaars kunnen rekenen op een feestelijk prijzenpakket.
 

Aanmelden en kosten

Wilt u ook met eigen ogen zien hoe mooi Golfbaan Het Rijk van Nunspeet geworden is? Meld u dan nu aan! De kosten voor deelname aan het Her-Open bedragen slechts €75,- per persoon. Dit bedrag omvat koffie of thee met een lekkernij bij de ontvangst, een prachtige 18-holes golfronde, een lunchpakket voor onderweg, bitterballen en een drankje bij de borrel en een heerlijke dagschotel om de dag mee af te sluiten. Leden van Het Rijk van Nunspeet kunnen deelnemen voor €35,50 p.p. Voor leden van de overige banen van Het Rijk geldt een aangepast tarief van €58,- p.p.
 
Graag zien wij u zaterdag 1 april meegenieten van het prachtig vernieuwde Golfbaan Het Rijk van Nunspeet!
 
Nu aanmelden