Beat the pro tijdens Late Afternoon Golf Sybrook

Bent u sportief en in voor gezelligheid? Dan is Late Afternoon Golf echt iets voor u! Binnen LA-Golf spelen we iedere tweede dinsdag en iedere vierde vrijdag van de maand een 9-holes wedstrijd op Golfbaan Het Rijk van Sybrook.
 
Alle LA-Golfwedstrijden vinden plaats aan het einde van de dag en zijn toegankelijk voor iedereen die er zin in heeft! Alle wedstrijden worden gespeeld in zowel handicapcategorie 0 t/m 32 als in de categorie 32.1 t/m baanpermissie. In beide handicapcategorieën is de spelvorm van de wedstrijd individueel stableford en zijn er leuke prijzen te winnen.
 
Het programma van Late Afternoon Golf ziet er als volgt uit:
17.30 uur: Ontvangst met koffie en thee
18.00 uur: Start 9-holes shotgun
20.30 uur: Borrel en prijsuitreiking
(In verband met de zonsondergang start het programma in september 1 uur eerder.)
 
Er vindt tijdens het golfseizoen 2016 een Late Afternoon Golfwedstrijd plaats op:
 
Dinsdag 12 april Vrijdag 29 april
Dinsdag 10 mei Vrijdag 27 mei
Dinsdag 14 juni Vrijdag 24 juni
Dinsdag 12 juli Vrijdag 22 juli
Dinsdag 9 augustus Vrijdag 26 augustus
Dinsdag 13 september Vrijdag 23 september
 
Tijdens Late Afternoon Golf op dinsdag 12 en vrijdag 29 april komt u onze golfprofessional tegen in de baan. Hij zal u voorzien van nuttige tips en wellicht verslaat u hem tijdens een Beat the pro! 
 

Aanmelden voor Late Afternoon Golf

De kosten voor deelname aan Late Afternoon Golf op Het Rijk van Sybrook bedragen € 25,- per wedstrijd. Dit bedrag omvat de 9-holes greenfee, koffie/thee bij de ontvangst, een consumptiemunt en bittergarnituur. U kunt er ook voor kiezen om voor € 125,- een LA-Golf passe-partout aan te schaffen. U mag hiermee aan 6 wedstrijden deelnemen voor de prijs van 5! Leden van Het Rijk van Sybrook kunnen deelnemen voor € 15,- per wedstrijd.
 
U kunt zich aanmelden voor 1 of meerdere van bovenstaande wedstrijddata door een mail te sturen aan sales@golfbaanhetrijkvansybrook.nl. Vermeld u in deze mail graag uw volledige naam, telefoonnummer, handicap en uiteraard de data van de wedstrijden waaraan u gaat deelnemen. U kunt zich nog altijd tot 3 dagen voor aanvang van een LA-Golfwedstrijd aanmelden, maar wanneer u dit nu doet, bent u in ieder geval vast verzekerd van een plekje!