Couple Cup 2016: nog een paar plaatsen vrij


Datum: Zaterdag 24 september 2016
Aanvang: 11.00 uur
Locatie: Golfbaan Het Rijk van Sybrook
Inschrijven: Klik hier>>
 

Op zaterdag 24 september 2016 kunt u deelnemen aan alweer de tiende editie van de Couple Cup! Dé jaarlijkse uitdaging voor stellen op Golfbaan Het Rijk van Sybrook. Vormt u als koppel een ijzersterk team dat alles aankan? Strijd dan mee en laat zien hoe sterk u samen slaat!
 
Het programma van de Couple Cup 2016 ziet er als volgt uit:
11.00 uur: Ontvangst met koffie/thee en lokale lekkernij
12.00 uur: Start 18-holes shotgun
17.00 uur: Aanvang borrel en aansluitend diner
 
Geheel in stijl zal ook deze 10-jarig lustrumeditie van de Couple Cup gespeeld worden in de spelvorm “Fourball-Betterball”. Beide spelpartners spelen ieder hun eigen bal en alleen de beste Stableford score wordt genoteerd. Het koppel met de meeste punten is de uiteindelijke winnaar en verdient de Couple Cup wisseltrofee. (maximale playing handicap is 36)
 
Na de wedstrijd vormt het clubhuis van Het Rijk van Sybrook het decor voor een gezellige middag. Als organisator zorgen wij voor een drankje, een lekker hapje en een sfeervolle ambiance. De prijzentafel is rijkelijk gevuld en we sluiten de dag af met een black angusburger van de barbecue.
 
Wilt u ook meegenieten tijdens hét koppel-toernooi van het jaar? Schrijft u zich dan nu in samen met de persoon waarmee u verwacht onverslaanbaar te zijn. Of dit nou uw partner, kind of collega is, mag u helemaal zelf weten. Zolang u maar samen de juiste spirit heeft! De kosten voor deelname aan de Couple Cup 2016 bedragen € 75,- p.p. Dit bedrag omvat koffie/ thee met een lekkernij bij de ontvangst, de 18-holes greenfee, een lunchpakket, een drankje en een hapje bij de borrel en een heerlijke black angusburger van de barbecue. Voor leden van Het Rijk van Sybrook geldt een aangepast tarief van € 35,50 p.p. Leden van de overige golfbanen van Het Rijk kunnen deelnemen voor € 58,- p.p. 
 
Graag zien wij u 24 september samen genieten op de mooiste golfbaan van Twente!
 
 
Nu inschrijven