Doe mee aan de Couple Cup op Sybrook


Datum: Zaterdag 14 oktober 2017
Aanvang: 11.00 uur
Locatie: Golfbaan Het Rijk van Sybrook
Inschrijven: Klik hier>>
 
Op zaterdag 14 oktober 2017 kunt u deelnemen aan alweer de elfde editie van de Couple Cup! Dé jaarlijkse uitdaging voor stellen op Golfbaan Het Rijk van Sybrook. Vormt u als koppel een ijzersterk team dat alles aankan? Strijd dan mee en laat zien hoe sterk u samen slaat!
 
Het programma van de Couple Cup 2017 ziet er als volgt uit:
11.00 uur: Ontvangst met koffie/thee en lokale lekkernij
12.00 uur: Start 18-holes shotgun
17.00 uur: Aanvang borrel en aansluitend diner
 
Geheel in stijl wordt de Couple Cup gespeeld in de spelvorm “Fourball-Betterball”. Beide spelpartners spelen ieder hun eigen bal en alleen de beste Stableford score wordt genoteerd. Het koppel met de meeste punten is de uiteindelijke winnaar en verdient de Couple Cup wisseltrofee. (maximale playing handicap is 36)
 
Na de wedstrijd vormt het clubhuis van Het Rijk van Sybrook het decor voor een gezellige middag. Als organisator zorgen wij voor een drankje, een lekker hapje en een sfeervolle ambiance. De prijzentafel is rijkelijk gevuld en we sluiten de dag af met een lekkere dagschotel.
 
Wilt u ook meegenieten tijdens hét koppel-toernooi van het jaar? Schrijft u zich dan nu in met de persoon waarmee u verwacht onverslaanbaar te zijn. Of dit nou uw partner, kind of collega is, mag u helemaal zelf weten. Zolang u maar samen de juiste spirit heeft! De kosten voor deelname aan de Couple Cup 2017 bedragen €75,- p.p. Dit bedrag omvat koffie/ thee met een lekkernij bij de ontvangst, de 18-holes greenfee, een lunchpakket, een drankje en een hapje bij de borrel en de dagschotel. Voor leden van Het Rijk van Sybrook geldt een aangepast tarief van €35,50 p.p. Leden van de overige banen van Het Rijk kunnen deelnemen voor €58,- p.p. 
 
Graag zien wij u 14 oktober samen genieten op de mooiste golfbaan van Twente!
 
Nu inschrijven