Geniet mee van Voorjaarskriebels

Op zaterdag 22 april organiseren wij Voorjaarskriebels. Een ontspannen 9-holes wedstrijd voor iedereen die van golf, gezelligheid en het voorjaar houdt. Beginnende of ervaren golfer, verenigingslid of niet, u bent van harte welkom!

Op Het Rijk van Sybrook staan op 22 april vanaf 12.00 uur de koffie en thee voor u klaar. Om 13.00 uur start de 9-holes shotgun. We sluiten Voorjaarskriebels af met een gezellige borrel en prijsuitreiking. Deze is naar verwachting rond 16.00 uur.

De spelvorm van Voorjaarskriebels is individueel stableford in twee categorieën, namelijk handicap 32.1 tot en met baanpermissie en handicap 32 en lager. In beide categorieën is er voor de winnaar een leuke prijs.

Aanmelden

Het is voor ons erg handig wanneer u zich aanmeldt voor Voorjaarskriebels, maar het hoeft niet! U kunt dit ook op zaterdag 22 april tussen 12.00 en 12.30 uur aan de wedstrijdtafel doen. De flightindeling bepaalt u zelf tijdens de ontvangst.

Weet u al dat u wilt komen? Mail dan uw volledige naam, telefoonnummer en handicap aan sales@golfbaanhetrijkvansybrook.nl

 

Kosten

De kosten voor deelname aan Voorjaarskriebels bedragen slechts € 20,- per persoon. Dit bedrag omvat een kop koffie of thee bij de ontvangst, de 9-holes greenfee, een lekkere verrassing in de baan en bittergarnituur tijdens de borrel. Leden van Golf- & Countryclub ’t Sybrook kunnen deelnemen voor maar €10,- per persoon.
 

Blijft u eten?

Speciaal voor alle gasten met voorjaarskriebels biedt onze keuken een keuze aan lekkere voorjaarsmaaltijden voor slechts €12,50 per stuk. U kunt bij de inschrijftafel aangeven of u blijft eten, en welke maaltijd u kiest.

 

Graag zien wij u zaterdag 22 april bij Voorjaarskriebels op Golfbaan Het Rijk van Sybrook!