Golfweek & jubileumfeest op Het Rijk van Sybrook

Van dinsdag 15 t/m zondag 20 augustus vindt op Golfbaan Het Rijk van Sybrook de Golfweek plaats; het jaarlijkse golffestijn georganiseerd door én voor de leden van golfvereniging ‘t Sybrook. Gedurende deze periode zijn er beperkt starttijden voor greenfeespelers beschikbaar.

 

10 holes voor €35,-

Op zaterdag 19 augustus spelen de leden van de golfvereniging de jubileumwedstrijd op de “oorspronkelijke 18-holes”. U kunt hierdoor als gast  maximaal 10 holes spelen. Het speciale tarief voor deze golfronde bedraagt die dag €35,- per persoon.

 

Jubileumfeest op 2 september

Dit jaar viert Golf- & Countryclub ‘t Sybrook haar 25 jarig jubileum. Hoogtepunt van de feestelijkheden is de feestavond op zaterdag 2 september 2017. Als gast kunt u deze dag gewoon bij ons golfen, maar om alles goed voor te kunnen bereiden, zal de horeca van Golfbaan Het Rijk van Sybrook deze dag  om 16.00 uur sluiten.

 

Meer informatie

Wilt u naar aanleiding van dit bericht graag meer informatie over een lidmaatschap op onze uiterst gezellige golfbaan? Bel ons dan op 0541-530331 of bekijk onze pagina over Lidmaatschap>>

 

Wilt u een starttijd reserveren? Bel dan met 0541-530331 of Reserveer Online>>