Talent in de dop dag op Sybrook

Op zaterdag 14 april organiseert Golfbaan Het Rijk van Sybrook, in samenwerking met Golf- & Countryclub 't Sybrook, de Talent in de dop dag. Een gezellige dag waarop wij ons samen inzetten om nieuwe leden en leskandidaten te mogen verwelkomen.

Het concept van de Talent in de dop dag is simpel. U als golfer (lid of geen-lid) neemt een vriend, vriendin, buurman, collega of andere sportieveling mee met géén (of zo goed als geen) golfervaring. Samen gaat u genieten van een sportieve dag die draait om kennismaken met de golfsport, Golfbaan Het Rijk van Sybrook en de golfvereniging spelend op deze baan. Graag geven wij u een overzichtelijke samenvatting van hetgeen u mag verwachten:


Wanneer?

Zaterdag 14 april 2018


Waar?

Golfbaan Het Rijk van Sybrook

Tijd?

Graag ontvangen wij u om 10.30 uur met koffie en thee. Hierna start de golfles, gevolgd door een lunch en afsluitend een 6-holes golfronde. Na de golfronde drinken we een borrel en is er een prijsuitreiking. Naar verwachting zal het programma om 16.00 uur afgelopen zijn.

Hoe werkt het?

Tijdens de golfles op de oefenfaciliteiten deelt u uw kennis en enthousiasme met uw gast. Onze golfprofessionals zijn aanwezig om u hierbij te ondersteunen. Tijdens de lunch wordt er een stukje tekst en uitleg over de theorie van de golfsport gegeven, en als iedereen klaar is met eten gaan we de baan in voor een 6-holes Texas Scramble wedstrijdje. Tijdens de afsluitende borrel informeren wij uw gast graag  over de les- en lidmaatschapsmogelijkheden van Het Rijk van Sybrook.

Hoe moet u zich aanmelden?

U kunt u aanmelden voor deelname aan de Talent in de dop dag door ons een e-mail te sturen. Graag deze email voorzien van uw eigen gegevens, alsmede de gegevens van uw gast, zoals de volledige naam, telefoonnummer en e-mailadres. U kunt uw aanmeldingsmail zenden aan sales@golfbaanhetrijkvansybrook.nl


Kunnen u en uw gast al golfen?

Bent (of kent) u een geïnteresseerde die al kan golfen en graag lid wil worden? Dan sluit bovenstaand programma  misschien niet helemaal op u aan. Niet getreurd! Ook voor u biedt onze Talent in de dop dag mogelijkheden. Wij reserveren graag een starttijd voor u, zodat u onze prachtige golfbaan beter kunt leren kennen. Na afloop informeren wij u dan graag over de mogelijkheden van onze lidmaatschappen. We hebben zelfs een aantrekkelijke lidmaatschapsaanbieding die alleen deze dag geldt! U kunt uw starttijd reserveren door een mail te sturen aan sales@golfbaanhetrijkvansybrook.nl

 

Dieetwensen?

Graag vermelden bij uw inschrijving. Dan kunnen wij hier rekening mee houden voor de lunch.

Wat kost het?

Het doel van de Talent in de dop dag is om zoveel mogelijk potentiele nieuwe golfers enthousiast over de golfsport te maken! Om die reden zijn er dan ook geen kosten verbonden aan deelname aan deze dag. Wij zullen u verrassen met een vermakelijk programma en interessante aanbiedingen.


Heel graag zien wij u zaterdag 14 april tijdens de Talent in de dop dag op Golfbaan het Rijk van Sybrook!