Weer twee kwaliteitsimpulsen op Het Rijk van Sybrook

De afgelopen jaren hebben we al veel geïnvesteerd om zowel de golfbaan als de faciliteiten van Het Rijk van Sybrook te verbeteren. We vinden het leuk om u te kunnen melden dat we ook de komende tijd weer kwaliteitsimpulsen op de planning hebben staan!
 
 

Renovatie paden

De paden in de baan zijn toe aan een grootscheepse renovatie. Omdat we ruim 10 kilometer aan paden in onze baan hebben liggen, is dit een flink project! Eerst gaan we ervoor zorgen dat de paden hoger komen te liggen dan de fairway, zodat overtollig water beter kan worden afgevoerd. Paden waarbij dit nodig is zullen tevens worden voorzien van een nieuwe fundatie. Om er voor te zorgen dat alles er hierna weer mooi uitziet en er ook weer jaren tegen kan,  worden als laatste alle paden voorzien van een nieuwe slijtlaag van kleischelpen. Medio februari zullen we met de werkzaamheden starten. De planning is dat de paden er medio maart weer spik en span bij liggen!
 
 

Bestrating binnenplaats

We hebben Farwick Groenvoorziening, bedrijfslid van Het Rijk van Sybrook, gevraagd om de binnenplaats opnieuw te bestraten. De huidige bestrating ligt ongelijk, waardoor het gevaar van valpartijen aanwezig is. Als het weer het toelaat, zal in februari de huidige bestrating worden opgenomen. Deze wordt voor een deel opnieuw gelegd. We maken echter meteen van de mogelijkheid gebruik om er voor te zorgen dat de binnenplaats aantrekkelijker wordt, door ook andere materialen te gebruiken. Vanzelfsprekend blijven de platanen onze binnenplaats sieren.
 
 
We zijn ervan overtuigd dat Het Rijk van Sybrook door beide kwaliteitsimpulsen nóg mooier zal worden!