Kwartaalkaart voor onbeperkt golfles

Met een Kwartaalkaart kunt u 3 maanden lang onbeperkt golfles volgen op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen! Tijdens de speciale Kwartaalkaart-groepslessen schenkt de golfprofessional individuele aandacht aan de specifieke hulpvraag van iedere deelnemer. U ontvangt persoonsgebonden tips en trucs waarmee u aan de slag kunt.

Om ervoor te zorgen dat u de Kwartaalkaart-groepslessen volgt met golfers van een (redelijk) gelijk niveau, zijn er 2 groepen. Er is een Beginners groep voor iedereen zonder golfervaring tot handicap 54, en een Gevorderden groep voor golfers met handicap 54 en lager. Voor beide groepen worden de lessen iedere week op verschillende dagen en tijdstippen gegeven, zodat er voor iedereen passende mogelijkheden zijn. De lessen duren 55 minuten en bieden ruimte aan maximaal 6 deelnemers. Hoe meer deelnemers er zijn, hoe meer lessen er gepland worden!
 

Aankopen en plannen

Een Kwartaalkaart gaat in op de dag dat u deze aanschaft en is geldig tot 3 maanden na deze datum. De groepslessen kunt u tot 3 weken vooruit reserveren via de online lesagenda van Stephan Ruijter, Guido Loning en Walter Ritzer. U hoeft niet voor 1 pro te kiezen! De kosten van de Kwartaalkaart bedragen:

 • €109,- per persoon voor leden
 • €129,- per persoon voor houders van een Golfkringkaart
 • €139,- per persoon voor niet-leden


Online inschrijven voor Kwartaalkaart golflessen

Voor de Kwartaalkaart golflessen kunt u zich inschrijven via de online lesagenda. Dit werkt snel en eenvoudig:
 

 • Ga naar de pagina met de Online lesagenda's van onze golfprofessionals
 • Bekijk de beschikbare golflessen op datum>>
 • Via de button aan de rechterkant van het scherm kunt u inloggen
 • Meld u aan met uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord.
  (De receptie van de golfbaan kan u informeren over uw persoonlijke inloggegevens)
 • Zoek in dit lesboek naar de oranje vlakken met  de vermelding "Kwartaalkaart Beginners" of de oranje vlakken “Kwartaalkaart Gevorderden”, klik deze aan en klik vervolgens op boeken
 • U ontvangt per mail een bevestiging van uw inschrijving

 

Bent u niet bedreven in het gebruik van de online lesagenda, dan helpen onze collega's van de receptie u graag op weg. U kunt hen tijdens openingstijden bereiken via 024-3976644.