de mogelijkheden van ES launch monitors

Gratis gebruik van de ES15 op de driving range

Ernest Sports maakt launch monitors voor golfprofessionals en serieuze golfers die graag meer over hun swing willen weten. Onlangs hebben wij de ES15 Range aangekocht. Deze professionele launch monitor meet de snelheid van uw clubhoofd en bal, smashfactor, vertrekhoek, spin en carry. Mooi speelgoed voor de liefhebber dus. En het mooiste is dat u gratis gebruik mag maken van de ES15! U vindt hem op de bovenverdieping van de driving range. Voor nog meer diepgang en statistieken kunt u voor uw gebruik bovendien de gratis ES15-app van Ernest Sports downloaden.

 

Golfles met de ES16

Naast de ES15 Range beschikt Stephan Ruijter sinds kort ook over de ES16 Tour. Doordat deze revolutionaire launch monitor doppler radar technologie combineert met geavanceerde high speed camera’s, is de data accurater dan ooit! Nieuwsgierig wat dit inhoud of hoe u hier uw voordeel mee kan doen? Reserveer dan een golfles bij Stephan. Voor een swinganalyse met de ES16 Tour betaalt u niets extra’s. Het is wel handig dat u bij het reserveren van de les aangeeft dat het om een “ES16 training” gaat, zodat Stephan kan zorgen dat hij klaar staat.

 

ES12 en ES14 in de golfshop

Ernest Sports biedt een tweetal launch monitors voor consumenten gebruik. De ES12 is een compacte, draagbare launch monitor die u direct informatie over de geslagen afstand en balsnelheid biedt. De ES14 is zijn grotere broertje. Dankzij twee ingebouwde doppler radars geeft deze launch monitor u nauwkeurige informatie over snelheid, spin rate, launch angle en carry.

Zowel de ES12 als de ES14 zijn verkrijgbaar in de golfshop.