Gratis Golfschool Promodag

Op woensdag 19 oktober zijn u, uw kennissen, buren en collega’s van harte welkom op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen om te ontdekken wat onze golfschool u te bieden heeft. Van 16.00 tot 18.30 uur maakt u op actieve wijze kennis met de nieuwste technieken binnen het lesgeven en de jarenlange ervaring van onze enthousiaste golfprofessionals. Naast dat u zelf kunt ervaren wat het volgen van golfles voor u kan betekenen, is de Nederlandse Golf Federatie aanwezig om u desgewenst informatie te geven over de Golfacademie.

Deelname aan de Golfschool promodag is geheel gratis! Golfervaring en eigen golfmateriaal heeft u niet nodig, wij helpen beginners graag op weg. Heeft u wel eigen materiaal? Dan is het verstandig om dit mee te nemen zodat onze golfprofessionals u kunnen voorzien van advies op maat.

Iedereen vanaf 18 jaar is van harte welkom op de Golfschool promodag op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen. U kunt uzelf en uw eventuele gasten aanmelden door een mailtje te sturen aan golfschool@golfbaanhetrijkvannijmegen.nl. Voor een goede planning vragen wij u vriendelijk om het spelniveau van alle personen die u aanmeldt, in uw mail te vermelden.

Graag zien wij u woensdag 19 oktober om 16.00 uur op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen!