Golfles voor startende golfers

Heeft u nog nooit gegolfd of al een beetje golfervaring opgedaan? Als startende golfer bent u van harte welkom op Golfschool Het Rijk van Nijmegen! Wij bieden u de volgende lesmogelijkheden:

 

Kennismaken

   Stap 1 baanpermissie   

 

 

   

Privéles

   Stap 2 hcp 54 (GVB)

 Golfclubs leasen voor uw eerste golflessen

Gaat u op golfles en heeft u geen clubs, geen probleem u kunt deze leasen. Hiervoor zijn twee varianten:

 

Lease pakket 1
U ontvangt een standaard lengte (dames of heren, rechts of linkshandige) ijzer 7, putter en pitching wedge. Met deze drie clubs kunt u gemakkelijk Stap 1 voor uw Baanpermissie behalen. De totaalprijs voor pakket 1 bedraagt € 125,00 (€ 75,00 plus een borg € 50,00). Aan het eind van de cursus (huurperiode max. 3 maanden), dient u deze set weer in te leveren en ontvangt u uw borg retour. Mocht u echter overgaan tot aanschaf van een eigen golfset in de SR-shop, dan wordt het totaalbedrag van € 125,00 in mindering gebracht op uw nieuwe aankoop.

Lease pakket 2
U ontvangt 4 ijzers (5,7, pitching wedge, sand wedge) en een putter plus een draagtasje waarbij de clubs voor u op maat worden gemaakt. Met deze set kunt u gemakkelijk Stap 1 voor uw Baanpermissie behalen en doorgaan met Stap 2. De totaalprijs voor pakket 2 bedraagt € 200,00 (€ 150,00 plus borg € 50,00). Aan het eind van de cursus (huurperiode max. 3 maanden), dient u deze set weer in te leveren en ontvangt u uw borg retour. Mocht u deze set compleet willen maken met een extra fairway wood of hybride, betaalt u hiervoor een restbedrag van € 60,00 en u bent hierbij de bezitter van een eigen golfset.             

 

Meld u aan voor de Online Golf Academie

De Golf Academie is het online verlengstuk van uw golflessen. Door een profiel aan te maken kunt u eenvoudig uw vorderingen bijhouden en nuttige informatie inzien. Hiernaast kan uw golfprofessional aantekeningen en specifieke oefeningen voor u in uw online omgeving plaatsen waarmee u aan de slag kunt. Persoonsgebonden tips and tricks op uw eigen golfniveau! Registreer uzelf door een profiel aan te maken rechts bovenaan op de Golf Academie>>