Winter speelkaart

Heeft u een fijn groepje vrienden, vriendinnen of competitiemaatjes met wie u graag golft? Dan hebben wij deze winter een perfecte mogelijkheid voor u: De Winter speelkaart! Met deze kaart krijgt u 5 x 50 minuten golfles en 5 x 100 minuten baanles met uw eigen groepje. Zowel uw golfspel als uw vriendschap zullen niet bevriezen!

Hoe werkt het?

U vormt uw eigen groepje bestaande uit minimaal 4 en maximaal 6 personen. In overleg met de golfprofessional van uw keuze plant u uw 10 golflessen in: de ene week een golfles, de andere week een baanles, om en om dus. Het idee hierachter is dat u hetgeen u leert, zelf kunt oefenen en de week daarop onder begeleiding kunt toepassen in de baan.

De kosten van de Winter speelkaart bedragen € 199,- per persoon voor leden van Het Rijk van Nijmegen. Niet-leden betalen € 249,- per persoon. De lessen op de Winter speelkaart kunnen geboekt worden in de periode van 1 november 2016 t/m 31 maart 2017.  Gereserveerde lessen kunnen tot 48 uur voor aanvang kosteloos geannuleerd worden en baanlessen die door weersomstandigheden geen doorgang kunnen vinden, worden uiteraard verplaatst.

Aanmelden

U kunt uw groepje aanmelden door een mail te sturen aan: golfschool@golfbaanhetrijkvannijmegen.nl.  Vermeldt u in deze mail om hoeveel personen het gaat en of u een voorkeur heeft voor een dag, tijdstip of professional. Deze professional zal dan spoedig contact met u opnemen om de lessen te plannen.

Heeft u geen eigen groepje maar wel interesse?

Laat dit ons dan ook weten via golfschool@golfbaanhetrijkvannijmegen.nl!  Van alle losse inschrijvingen zullen wij een passende groep samenstellen.

We maken er een mooie golfwinter van!