Smakelijke 2 voor 1 actie restaurant Green 46

Samen dineren, al vanaf € 14,00 per persoon! 

Vanaf zondag 5 januari tot en met zaterdag 29 februari serveren wij weer ons 2=1 menu in restaurant Green 46 op Het Rijk van Nijmegen. U kunt op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond met 2 personen, genieten van een 3- of 4-gangen diner voor de prijs van 1. Voor groepen vanaf 20 personen zijn wij 7 dagen per week geopend. Het keuzemenu van januari is zorgvuldig door onze chefs samengesteld en bestaat uit een gevarieerd aanbod van heerlijke gerechten! 


Zullen wij alvast een tafel voor u reserveren? Bel ons op (024) 397 6644 of stuur een mailtje naar horeca@golfbaanhetrijkvannijmegen.nl

 

Keuzemenu januari 2020 (tot en met 1 febuari)

Voorgerechten

  • Gepocheerde hoenderfilet, bosbessen emulsie en avocado
  • Krokante rundercarpaccio, tomatenbavarois en basilicummayonaise
  • Sesam cannelloni gevuld met zalm, wasabi roomkaas, wakame en Yuzu crème

Soepen
  • Rode bietensoep met waterkers en vlierbloesem
  • Krachtige ossenstaartbouillon met Madeira en kerrieroom

Hoofdgerechten 
(Geserveerd met frites en mayonaise)
  • Runderlende met morillesbotersaus, king boleet en gebakken witlof
  • Het Rijks “hutspot & speklap”, de klassieker maar dan op onze manier
  • Skreifilet (winter kabeljauw) met gebakken zeekraal en een kreeftensaus

Nagerechten
  • “Winterthee”, een dessert gebaseerd op diverse warme winterse smaken
  • Panna cotta met glühwein, chocolade en crumble
  • Blue Stilton en Époisses met bleekselderijchutney en notencrackers

Keuzemenu februari 2020 (vanaf 6 februari)

Voorgerechten
  • Ceviche van schelvis met komkommer, krokante spekjes en bloemkoolcouscous
  • Gemarineerde ganzenborst met mosterd- appelstroopvinaigrette, verschillende soorten bietjes en radijsjes
  • Gerookte runderrosbief met aardappel en een crème van bacon
 
Soepen
  • Uiensoep “wonton style”
  • Franse vichyssoise; aardappel-prei velouté met gerookte zalm
 
Hoofdgerechten 
(Geserveerd met frites en mayonaise)
  • Heilbotfilet met schorseneren van de barbecue en beurre noisette
  • Oosters duo “Het Rijk” twee gerechten uit de  Chinees/Indische keuken, op onze wijze gepresenteerd
  • Coq au vin; malse parelhoen in rode wijn,  sous-vide bereid met knoflookchampignons en een aardappeltaartje
 
Nagerechten
  • Ice snicker;  pinda’s, chocolade en caramel
  • Trifle cheesecake; citrusfruit, kwark en Limoncello
  • Comté kaas met een gel van peer, geroosterde witlof en gedroogde pruimen

3-gangen    Soep – hoofdgerecht – nagerecht    € 14 p.p.
3-gangen    Voorgerecht – hoofdgerecht – nagerecht   € 16 p.p.
4-gangen    Voorgerecht – soep – hoofdgerecht – nagerecht    € 18 p.p.
Bovengenoemde prijzen zijn de actieprijzen per persoon.