Wild & Wijnavond

Een sfeervolle thema-avond met diverse heerlijke wildgerechten en bijpassende wijnen

Op 30 november ontvangen wij u graag om 18.00 uur in restaurant Green 46, waar wij om 18.30 uur zullen starten met het uitserveren van een zorgvuldig samengesteld 7-gangendiner. 

 
 
Diverse structuren van pompoen, ginger beer en yoghurt
***
Carpaccio van hert, gestoofde uiencompote en gegrilde peer
***
Wild-roomsoep, enoki en shiitake paddenstoelen
***
Gerookte wilde zalmfilet, lauwwarm geserveerd,
crème van zuurkool en pommes gaufrette van zoete aardappel
***
Kwartel van de BBQ, op het karkas gebraden,
bramenpuree, spruitjes en een sherry-botersaus
***
Bleu Stilton & Époisses,
crème van abrikoos, chutney van bleekselderij en vijgenkrokant
***
Chocolade- & kastanje dessert
 
€ 49,50 per persoon
 
Wijnarrangement + € 25,00
BOB arrangement + € 17,50
 
Reserveren: 024 – 3976644, mogelijk tot 27 november.