Een gouden strik om uw lidmaatschap

Wij vinden dat uw loyaliteit beloond mag worden! Om die reden lanceerden wij in 2013 het Leden Loyaliteitsprogramma. Binnen dit programma ontvingen A-leden ieder jaar drie Gouden Greenfeekaarten vanaf het jaar dat ze 10 jaar lid waren, en ook nog eens ieder jaar een Gouden Dinerkaart vanaf het jaar dat ze 20 jaar particulier lid van Golfbaan Het Rijk van Nunspeet waren. Maar dat gaan we anders doen!

 

Omdat wij uw loyaliteit graag rijkelijker belonen, passen wij ons Leden Loyaliteitsprogramma met ingang van dit jaar aan. In 2017 bestaat het Leden Loyaliteitsprogramma van Golfbaan Het Rijk van Nunspeet uit:

  • Een volledig aangeklede Rijk Bokaal op zaterdag 25 maart
  • Een feestelijke Haringparty op dinsdag 20 juni
  • Een All-Course Lidmaatschap voor iedereen die langer dan 5 jaar A-lid is
  • Een 3-gangen diner voor 2 personen, inclusief een fles wijn voor iedereen die langer dan 20 jaar A-lid is (Gouden Dinerkaart)

 

All-Course Membership cadeau

Om een lang verhaal kort te maken hebben we de drie Gouden Greenfeekaarten voor iedereen die langer dan 10 jaar A-lid is dus vervangen door een All-Course Membership t.w.v. € 250,- cadeau voor iedereen die langer dan 5 jaar A-lid is!

 

Alstublieft! Na 5 jaar A-lidmaatschap hoeft u voortaan van maandag t/m zaterdag geen greenfee meer te betalen op Het Rijk van Nijmegen, Het Rijk van Margraten en Het Rijk van Sybrook. U mag zo vaak als u wilt golfen op deze prachtige banen! Het enige wat u hoeft te doen is van te voren een starttijd reserveren. Dat kan telefonisch bij de golfbaan waar u wenst te spelen vanaf 14 dagen voor de gewenste speeldatum, onder vermelding van uw All-Course Membership.

 

Wij gaan er vanuit dat u dankzij de uitbreiding van ons Leden Loyaliteitsprogramma nóg meer geniet van uw lidmaatschap van Golfbaan Het Rijk van Nunspeet.

 

Heel veel golfplezier toegewenst!