Bijzondere nachtgolfervaring!

29-1-2018: Nachtgolf op Het Rijk van Nijmegen is helaas VOL.
Zodra er weer ruimte ontstaat om deel te nemen, wordt deze pagina weer geopend.

 

Golfen in het donker is een unieke ervaring! De contouren van de fairway, holes die op bijzondere wijze verlicht worden, lichtgevende golfballen die door de lucht vliegen….

 

Graag bieden wij u de mogelijkheid om dit wonderlijke plezier zelf te ervaren. Op vrijdag 23 februari kunt u meedoen aan een 9-holes Nachtgolfwedstrijd op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen!


Het programma van Nachtgolf op 23 februari ziet er als volgt uit:
18.00 uur: Ontvangst in het clubhuis van Het Rijk van Nijmegen
19.00 uur: Start 9-holes Nachtgolf
21.30 uur: Prijsuitreiking
 

Aanmelden en kosten

Nachtgolf, u moet het een keer meegemaakt hebben! De kosten voor deelname bedragen slechts €34,50 per persoon. Dit bedrag omvat koffie of thee met speculaas bij de ontvangst, warme chocomel onderweg, bitterballen bij binnenkomst en natuurlijk de 9-holes Nachtgolfervaring! Ook de bruikleen van de lichtgevende golfballen is inbegrepen. Voor leden van Het Rijk van Nijmegen geldt een aangepast tarief van €24,50 per persoon.
 

Hotdog XL erbij?

Wilt u uw Nachtgolfervaring compleet maken met een snelle, doch lekkere maaltijd? Voor slechts € 10,- kunt u tussen 17.30 en 18.30 uur genieten van een huisgemaakte tomatensoep geserveerd met een hotdog XL: een licht gerookte hotdog op een versgebakken broodje met zoetzure rodekool, mosterdsaus en krokante uitjes. Wanneer u hier gebruik van wilt maken, is het voor ons erg prettig wanneer u dit op uw aanmeldformulier vermeldt.
 
Graag zien wij u vrijdag 23 februari 2018 op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen!

 

Wedstrijd helaas VOL