Bijzondere Nachtgolfervaring!

Golfen in het donker is een unieke ervaring! De contouren van de fairway, holes die op bijzondere wijze verlicht worden, lichtgevende golfballen die door de lucht vliegen….

 

Om u dit wonderlijke plezier zelf te laten ervaren kunt u op zaterdag 10 december meedoen aan een 9-holes Nachtgolfwedstrijd. En om ervoor te zorgen dat er genoeg ruimte is voor iedereen, zijn er twee startmogelijkheden:


Programma Nachtgolf “Early Edition” (VOL!)
16.15 uur: Ontvangst in het clubhuis van Golfbaan Het Rijk van Sybrook
17.15 uur: Start 9-holes Nachtgolf
20.30 uur: Prijsuitreiking

Programma Nachtgolf “Late Edition”
19.45 uur: Ontvangst in het clubhuis van Golfbaan Het Rijk van Sybrook
20.45 uur: Start 9-holes Nachtgolf
00.00 uur: Prijsuitreiking

 

Aanmelden en kosten

Nachtgolf, u moet het een keer meegemaakt hebben! Meld u dus nu aan. De kosten voor deelname bedragen slechts €25,- per persoon. Dit bedrag omvat naast koffie of thee bij de ontvangst en de 9-holes Nachtgolfervaring, ook de bruikleen van de lichtgevende golfballen. Voor leden van Golf- & Countryclub ‘t Sybrook geldt een aangepast tarief van €10,- per persoon.

 

De Nachtgolf Early Edition is al helemaal vol. U kunt zich nog wel aanmelden voor de Nachtgolf Late Edition door een mail te sturen aan sales@golfbaanhetrijkvansybrook.nl. Vermeld u in deze mail graag uw volledige naam, telefoonnummer, handicap en dat u deel wilt nemen aan de Late Edition.

 

Stamppot erbij?

Wilt u uw Nachtgolfervaring compleet maken met een lekkere stamppot? Voor slechts € 10,- kunt u tussen 19.00 en 21.00 uur genieten van een stevige boerenkoolstamppot geserveerd met een speklap, rookworst en diverse zuren.

 

Graag zien wij u zaterdag 10 december op Golfbaan Het Rijk van Sybrook!