Late Afternoon Golf op Het Rijk van Nunspeet

Bent u sportief en in voor gezelligheid? Dan is Late Afternoon Golf echt iets voor u!

Binnen LA-Golf spelen we iedere eerste en iedere derde vrijdag van de maand een 9-holes wedstrijd op Golfbaan Het Rijk van Nunspeet. Deze wedstrijden vinden plaats aan het einde van de dag en zijn toegankelijk voor iedereen die er zin in heeft! De spelvorm van de wedstrijd is individueel stableford en zijn er leuke prijzen te winnen.

 

Het programma van Late Afternoon Golf ziet er als volgt uit:
Tussen 17.30 en 18.30 uur: Ontvangst met een drankje
Tussen 18.00 en 19.00 uur: Start 9-holes golfrondes
Tussen 20.30 en 21.30 uur: Borrel en prijsuitreiking

 

LA-Golf wedstrijddata 2018

   
6 juli 20 juli
3 augustus 24 augustus (afwijkende datum)
7 september *     . 21 september *


* In verband met zonsondergang, wordt er op deze data een half uur eerder gestart (vanaf 17.00 uur ontvangst)


Kosten en aanmelden

De kosten voor deelname aan Late Afternoon Golf op Het Rijk van Nunspeet bedragen €29,- per wedstrijd. Dit bedrag omvat de 9-holes greenfee, een drankje bij de ontvangst, een consumptiemunt en bittergarnituur. U kunt er ook voor kiezen om voor €145,- een LA-Golf passe-partout aan te schaffen. U mag hiermee aan 6 wedstrijden deelnemen voor de prijs van 5! Leden van Het Rijk van Nunspeet kunnen deelnemen voor €15,- per wedstrijd.

 

U kunt zich aanmelden voor 1 of meerdere van bovenstaande wedstrijddata door een mail te sturen aan sales@golfbaanhetrijkvannunspeet.nl. Vermeld u in deze mail graag uw volledige naam, telefoonnummer, handicap en uiteraard de data van de wedstrijden waaraan u gaat deelnemen. Het is voor ons handig wanneer u dit doet! Wilt u op het laatste moment alsnog meedoen, dan kunt u zich aan de wedstrijdtafel melden. De flightindeling wordt gemaakt op basis van vooraf doorgegeven voorkeuren en op volgorde van binnenkomst.

 

Graag zien wij u binnenkort meegenieten van late Afternoon Golf op Het Rijk van Nunspeet!