Golfschoolwedstrijd op Het Rijk van Sybrook

Het golfseizoen is aangebroken! Heb jij je eerste golfrondes al gespeeld? Of ben je wellicht de hele winter door blijven spelen? Wij, de professionals van Golfbaan Het Rijk van Sybrook, zijn benieuwd naar je ervaringen en staan klaar om jouw spel naar een volgend niveau te tillen. Graag trappen wij het seizoen af met de Golfschoolwedstrijd 2018. Doe je mee? Je kunt al deelnemen als je baanpermissie hebt. Er wordt in teams  gespeeld, dus een mooie gelegenheid om spelervaring op te doen en golfmaatjes te ontmoeten!

 

Wanneer: Zaterdag 21 april, vanaf 13.00 uur
Waar: Golfbaan Het Rijk van Sybrook
Wat: 9 Holes Texas scramble wedstrijd inclusief koffie/ thee en gezamenlijk inspelen, na afloop een drankje, rondje bitterballen en natuurlijk de prijsuitreiking.
Voor wie: Golfers die les hebben (gevolgd) bij onze golfschool, met minimaal baanpermissie
Kosten: De kosten voor deze leuke & leerzame golfmiddag bedragen slechts  €25,- per persoon. Leden van GCC ‘t Sybrook ontvangen € 10,- korting.

 

Programma Golfschoolwedstrijd 2018

Deelnemen aan deze wedstrijd levert je niet alleen een gezellige en leerzame middag op, maar ook voordeel op een nieuwe golfcursus. Zorg dus dat jij erbij bent! Het programma ziet er als volgt uit:


13.00 uur: Ontvangst met koffie/ thee
13.30 uur: Gezamenlijk inspelen o.l.v. de pro’s
14.30 uur: Start 9-holes golfronde
17.00 uur: Binnenkomst, inleveren scorekaarten, start borrel
18.15 uur:  Prijsuitreiking

 

Aanmelden

Je aanmelden voor deelname aan de Golfschoolwedstrijd 2018 kan door je volledige naam en baanpermissie of eventuele handicap te mailen aan golfschool@golfbaanhetrijkvansybrook.nl

Graag zien we je zaterdag 21 april op Golfbaan Het Rijk van Sybrook!
Met vriendelijke groet,

Marc Brorens, Marieke Zelsmann en Marcella van der Bom
Golfprofessionals