Traiteurservice kerst 2017

Onze traiteurservice biedt u de mogelijkheid om op ontspannen wijze een heerlijk kerstdiner op tafel te zetten. U kookt de sterren van de hemel zonder uren in de supermarkt of keuken door te brengen! Ons keukenteam heeft een verrassend menu voor u samengesteld:Een cannelloni van basilicum gevuld met buffelmozzarella, geserveerd met tartaar van tomaat en tuinkruiden
***
Gepekelde zeeduivel met haringkuit en gefrituurde aardappel & ui
***
Malse eendenborstfilet met een jus van port en kumquat,
geserveerd met gebakken polenta en een tarte tatin van zoete ui en witlof
***
Chocolademousse met matcha-thee, koffiecremeux, ananas en crumble van amandel
***


Geef uw bestelling voor donderdag 21 december door, en op zaterdag 23 december kunt u uw complete pakket van ingrediënten ophalen in de keuken van Golfbaan Het Rijk van Nijmegen. Geschreven bereidingsinstructies zijn inbegrepen evenals het telefoonnummer van Chef-kok Joost Weemen, zodat u hem in het geval van vragen tussen 12.00 en 15.00 uur kunt appen!

 

De kosten van bovenstaande 4-gangen traiteurservice bedragen slechts €25,- per persoon. Heeft u deelgenomen aan The road to christmas-kookworkshops, dan krijgt u 10% korting op dit bedrag. En er is meer! Wilt u graag bijpassende wijnen bij uw diner? Dan heeft Horecamanager Anke Grim een aantal heerlijke suggesties die u uiteraard ook bij haar kunt ophalen.

 

Bestellingen voor bovenstaande traiteurservice kunt u t/m woensdag 20 december plaatsen via sales@golfbaanhetrijkvannijmegen.nl

 

 

Traiteurmenu in ons restaurant

Vindt u bovenstaande menu erg goed klinken, maar voelt u niet de behoeften om dit zelf te bereiden? Ook dan is er goed nieuws! Van vrijdag 1 t/m zaterdag 30 december serveren wij bovenstaande traiteurmenu ook in restaurant Green 46. Genieten van 4-gangen kan hier voor slechts €33,- per persoon. Indien u 3-gangen wenst, betaalt u maar €29,- per persoon.