Beats & Balls op Het Rijk van Nunspeet

Op vrijdag 26 mei vindt op de driving range van Het Rijk van Nunspeet de eerste editie van Beats & Balls plaats. Hét gezelligste golfevenement om het weekend mee af te slaan!

 

Twee uur lang onbeperkt ballen slaan op de beats van een DJ, dat is Beats & Balls. U bent vrijdag 26 mei tussen 19.00 en 21.00 uur van harte welkom. De kosten bedragen slechts €15,- per persoon. Dit bedrag omvat het onbeperkt gebruik van de driving range ballen, een welkomstdrankje en een lekker bitterballetje tussendoor. Aanmelden is niet nodig. We vinden het leuk als u komt!

 

Optie 2: Beats & Balls Kennismakingsles

Heeft u nog nooit een golfclub in uw handen gehad en klinkt Beats & Balls u als muziek in de oren? Dan is de Kennismakingsles op vrijdag 26 mei echt iets voor u! Van 19.00 tot 20.00 uur leert onze golfprofessional u de eerste golfslagen. Vervolgens kunt u van 20.00 tot 21.00 uur zoveel ballen slaan als u maar wilt. De kosten van dit programma bedragen slechts €25,- per persoon en omvatten naast de golfles en het gebruik van clubs en ballen natuurlijk ook de muziek, het welkomstdrankje en een hapje. Aanmelden voor deelname aan deze Beats & Balls Kennismakingsles is wel nodig. U kunt dit doen door een mail te sturen aan sales@golfbaanhetrijkvannunspeet.nl

 

Graag tot 26 mei!