Golf ook voor Tim!

Beste leden van de Nunspeetse,

 

Graag nodigen wij u uit voor het jaarlijkse ‘Golfen voor Tim-event’ op maandag 14 mei op Het Rijk van Nunspeet. Gedurende het event worden alle opbrengsten beschikbaar gesteld voor het goede doel: de Tim Foundation.


Wie is Tim?
Tim is afgelopen november tegen alle verwachtingen in 16 jaar geworden. Tim heeft een energieziekte (de ziekte van Leigh) waardoor hij bijna geen energie heeft en lichamelijk snel achteruit is gegaan. Hij kan lichamelijk bijna niets, terwijl hij verstandelijk 100% is. Zo gaat communiceren bijvoorbeeld via knipperen met de ogen op een ja/nee vraag. De ziekte komt niet veel voor; ongeveer 2 kinderen per week worden geboren met deze genetische aandoening. De helft van deze kinderen overlijdt voor zijn 10e jaar.


Tim Foundation
De Tim Foundation is in 2007 opgericht door de ouders (André en Nancy Polderman) van Tim met als doel om geld in te zamelen voor het onderzoek naar deze verschrikkelijke ziekte, zodat er wellicht in de toekomst een medicijn voor Tim en zijn lotgenootjes kan worden gevonden.


Golftoernooi
Het golftoernooi bestaat uit een koppelwedstrijd, d.w.z. de deelnemers kunnen zich als koppel of individueel inschrijven. Deelnemers die zich individueel inschrijven worden gekoppeld aan andere individuele deelnemers. Doel van deze dag is vooral om een heerlijke dag samen te golfen, te netwerken en een mooi bedrag te genereren voor het onderzoek naar een medicijn voor deze ernstig zieke kinderen. U kunt zich inschrijven via onze website>>


Programma
10.30 uur: Welkom met koffie en iets lekkers.
11.15 uur: Start van de wedstrijd met aansluitend een borrel en diner.
21.30 uur: Sluiting en bekendmaking bedrag.   

 

Mocht u helaas verhinderd zijn, maar wilt u wel een (kleine) donatie doen. Daar zijn wij natuurlijk ook erg blij mee. Het is mogelijk om ook via een formulier op de website een donatie te doen.

 

Graag ontmoeten wij u op maandag 14 mei op de golfbaan Het Rijk van Nunspeet.

 

Met vriendelijke groet,

Tim Foundation
Jos van Wamel