Talent in de dop-programma

Tijdens de Open Dag in april hebben wij met succes ons nieuwe Talent in de dop-programma geïntroduceerd. Mede door de inzet van een groot aantal verenigingsleden, die deze dag als ambassadeur voor Het Rijk van Sybrook en de golfsport wilden fungeren, hebben veel personen die nog nooit eerder gegolfd hadden, uitgebreid kennis gemaakt met onze baan. 

 

Wellicht heeft u in uw omgeving ook kennissen en vrienden die er over nadenken om te gaan golfen. Voor hen is ons Talent in de dop-programma een fantastische mogelijkheid. Na het volgen van het normale Stap 1 lesprogramma à €169,- en het behalen van de baanpermissie ontvangen de deelnemers de speciale Talent in dop-kaart. Deze kaart geeft hen, naast verschillende cadeaus, ook het recht op één maand speelrecht op onze baan. De Talent in de dop-kaart vertegenwoordigd een waarde die bijna gelijk is aan de kosten voor het Stap 1 lesprogramma.

 

Wordt u ook één van onze ambassadeurs? Meer informatie over het Stap 1 lesprogramma is te verkrijgen via golfschool@golfbaanhetrijkvansybrook.nl