Kom jij ons team versterken?

Ben jij 16 jaar of ouder en op zoek naar een leuke bijbaan? Wij zoeken ter versterking van ons team enthousiaste collega’s voor de avonden, weekenden en vakanties. Wil jij een leuke bijbaan? Heb je nog niet veel ervaring? Dat maakt niet uit, we leiden je graag op! Dus ben jij proactief, een teamplayer en een echte doener? Dan ben jij degene die wij zoeken!
 
Wat er zo leuk is aan het werken bij onze golfbaan:
  • Goed salaris;
  • Leuke en gezellige collega’s;
  • Afwisselende werkzaamheden;
  • Werken in een groene en sportieve omgeving;
  • Mogelijkheid tot kennismaken met de golfsport.
 
Hieronder staan alle vacatures die momenteel beschikbaar zijn. Wil je meer informatie? Je kunt zelf contact opnemen met de betreffende baan of kom langs om kennis te maken!
 
Golfbaan Het Rijk van Nijmegen: 024-3976644
Golfbaan Het Rijk van Nunspeet: 0341-255255
Golfbaan Het Rijk van Margraten: 043-3569999
Golfbaan Het Rijk van Sybrook: 0541-530331
 
Direct solliciteren? Klik op de button "Solliciteer nu" links boven en vul hier jouw gegevens in en voor welke baan/vacature je interesse hebt. #Teamworkmakesthedreamwork! #Focus #Energie #Teamspirit #Passie #Hands-on
 

Werken op Het Rijk van Margraten

Bij Het Rijk van Margraten krijg je te maken met een jong en dynamisch team waar met veel plezier en humor wordt gewerkt. Je krijgt de kans om veel mensen te ontmoeten zodat je jezelf ook weer beter leert kennen!

 

Wat maakt de werkplek Het Rijk van Margraten nou zo bijzonder? De collega's, de gasten, de leden, het panoramische uitzicht over Maastricht en het Heuvelland, de verschillende doelgroepen die ons clubhuis bezoeken. Kortom, iedere dag is anders en brengt zijn eigen uitdagingen met zich mee!

 

Het verschil wordt met ons team gemaakt door met een goede drive en passie de Limburgse gastvrijheid naar gasten maar ook naar collega's uit te stralen en te presenteren. Met een duidelijk plan en een juiste focus is het Rijk van Margraten team in staat om tekens te verrassen, te vernieuwen en te verwennen. 

Beschikbare functies van Het Rijk van Margraten

Medewerker bediening

Medewerker Front Office

Afwasser

 

Werken op Het Rijk van Nijmegen

Werken op het Rijk van Nijmegen is werken op de grootste golfbaan van Nederland! Met 45-holes en een prachtig clubhuis op een landgoed van wel 250 hectare! Je komt te werken in een gezellig en divers team die dagelijks klaarstaan om onze leden en gasten verrassen. Een team wat elke dag met volle inzet ervoor gaat om elke dag een beetje beter te worden.

 

Binnen alle aspecten van de golfbaan willen we de beste service verlenen voor onze gasten. Zo werken we elke dag keihard om de baan in top conditie te houden en staat gastvrijheid en service groot geschreven in onze lounge en ons restaurant.


Geen dag is hetzelfde op Het Rijk van Nijmegen, er komen altijd weer nieuwe uitdagingen op ons pad. Zo organiseren we jaarlijks tientallen golfpartijen voor: vriendengroepen, families, bedrijven en goede doelen. Kortom een heel veelzijdige bijbaan met volop doorgroei mogelijkheden! 

Beschikbare functies Het Rijk van Nijmegen

Medewerker bediening

Afwasser

Keukenhulp

 Medewerker buitendienst

Werken op Het Rijk van Nunspeet

Te midden van het natuurschoon van de Veluwe, ligt de schitterende 27-holes Golfbaan Het Rijk van Nunspeet. Het clubhuis wordt gezien als een verlengstuk van de baan, dus ook binnen voldoet deze unieke locatie aan de verwachtingen. 

Beschikbare functies Het Rijk van Nunspeet

Medewerker bediening

Medewerker Front Office

Afwasser

Medewerker buitendienst

 

Werken op Het Rijk van Sybrook

Op een prachtig oud landgoed in Enschede ligt de bijzondere 27-holes Golfbaan Het Rijk van Sybrook. Opvallend gastvrij en bijzonder mooi, deze golfbaan heeft alles waar Twente trots op is. 

 

 Op dit moment zijn er geen beschikbare functies