Eerste Tourwedstrijd #Het Rijk Golf

Openingswedstrijd op Het Rijk van Nijmegen

Locatie: Golfbaan Het Rijk van Nijmegen
Datum: Zaterdag 18 april 2020
Ontvangst: 09.30 uur 
Starttijd: 10.30 uur (shotgun)
Afsluiting: Aansluitend borrel en rond 16.00 uur prijsuitreiking 
Inschrijfgeld: € 59,- p.p. (incl. ontvangst, greenfee met korting, lunchpakket en 2 drankjes)
Wedstrijdvorm: 18 holes, Individueel Stableford
 

1e Tourwedstrijd
Een nieuw golfjaar is net van start gegaan. Voor u als lid van #HetRijkGolf betekent dat ‘nieuwe ronde, nieuwe kansen’! Op zaterdag 18 april begint namelijk de wedstrijdtour 2020 op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen. We hopen u bij deze openingswedstrijd te mogen verwelkomen. En wie weet, wordt u dan later dit jaar uitgeroepen tot overall winnaar van deze gezellige en uitdagende tour langs de banen van Het Rijk.


Dit jaar belooft een mooi jubileumjaar te worden. In het kader van ons 15-jarig bestaan en onze nieuwe naam bieden wij alle deelnemers van de 1e Tourwedstrijd een leuke golfattentie aan.


Een rondje Rijk van Nijmegen
Tijdens de openingswedstrijd geniet u van de oude bomenlanen, uitdagende waste area’s en verrassende blinde holes van het Rijk van Nijmegen. Wij spelen deze dag   Noord-Zuid lus. De grote hoogteverschillen bieden hier een fantastisch uitzicht tot aan Duitsland. Kortom, een rondje golf om niet te missen…
 

Valt u in de prijzen?
Zoals u van ons gewend bent, zijn er ook dit jaar mooie dagprijzen te winnen. En vanzelfsprekend telt de uitslag van deze eerste wedstrijd telt mee voor het Overall Klassement
 
Inschrijven
Heeft u een minimale handicap van 54? Dan bent u van harte welkom om deel te nemen aan deze gezellige wedstrijd exclusief voor leden van #Het Rijk Golf. Schrijf u nu in via uw persoonlijke online omgeving van #HetRijkGolf. 
 
Nu inschrijven
 
Graag ontvangen wij u op zaterdag 18 april op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen.
 
Team #HetRijkGolf