Overall klassement 18 holes tour #Het Rijk Golf

Overall winnaar 18-holes tour #Het Rijk Golf

Alle 18-Holes wedstrijden van de tourwedstrijden van  #Het Rijk Golftour worden gespeeld in de wedstrijdvorm Individueel Stableford en worden ingedeeld in twee handicapcategorieën. Voor het overall klassement worden beide categorieën samengevoegd tot één overall winnaar.

Door deelname aan minimaal 3 tourwedstrijden van de #Het Rijk Golf (van 4) per kalenderjaar kan de deelnemer zich kwalificeren voor de titel van Overall winnaar. De 3 beste individuele scores van het wedstrijdseizoen zijn bepalend. De score behaalt tijdens de slotdag van het seizoen telt mee in het eindklassement. Tijdens deze slotdag wordt de overall winnaar bekend gemaakt. Het overall klassement houdt alleen stand bij doorgang van minimaal 3 wedstrijden. De Overall Winnaar moet zelf aanwezig zijn bij de prijsuitreiking op de 4e wedstrijd.

Uitslag tourwedstrijden #Het Rijk Golf

Na het spelen van de eerste wedstrijd publiceren wij de uitslag in jouw persoonlijke #HRG Online omgeving en in de E-Golf4U-app.

De Overall Winnaar 18-holes 2024 mag naast de eervolle vermelding rekenen op een bijzondere prijs! Bekijk hier de wedstrijddata 2024.