Driving Range met Trackman technologie

Drie van de vier golfbanen van Het Rijk beschikken over de unieke Trackman technologie op de Driving Range, namelijk: Golfbaan Het Rijk van Nijmegen, Golfbaan Het Rijk van Nunspeet en Golfbaan Het Rijk van Margraten.

Op alle beschikbare afslagplaatsen is het mogelijk met een eigen telefoon of tablet gebruik te maken van de Trackman technologie! Op de Trackman Range ervaart u het golfen op een heel ander niveau; meeslepend en uitdagend, met realistische beelden die zorgen voor een golfervaring ‘next level’. Door het toevoegen van fun-, competitie-, en spelelementen krijgt het oefenen op individueel- en groepsniveau meer uitdaging. De mogelijkheden zijn oneindig en bieden veel spektakel en plezier.

Golf is een beleving en dat ervaart u direct als u komt spelen op de Virtual Golf Driving Range. Speel een klein toernooi met vrienden, krijg les van een golfprofessional of speel de volgende spellen:

- ‘Hit it’ - wie slaat het verst waarbij iedere speler een aantal mogelijkheden krijgt;
- ‘Capture the Flag’ - wie de meeste vlaggen heeft, wint; 3 ronden, 3 slagen op verschillende greens;
- ‘Bullseye’ - wie slaat de ballen het dichts bij de vlag;
- ‘Closest to the Pin’ - speel een Par 3 op de golfbaan naar keuze. Wie de minste slagen nodig heeft, wint!

 • Van de slag van de club tot carry tot balvlucht; alle data wordt accuraat en zeer nauwkeurig weergegeven. Een adembenemende ervaring. De Trackman Range meet de volgende onderdelen:
 • Carry
 • Rol (totale afstand)
 • Balsnelheid
 • Hoogte van de vlucht
 • Vertrekhoek in hoogte (graden)
 • Vertrekhoek links/rechts (graden)
 • Afwijking op targetlijn links/rechts
 • Afstand tot de pin (eindpunt).

Gratis Trackman instructieles voor de leden
Voor leden van de Golfclub bieden wij een gratis Trackman instructieles* van 80 minuten, te boeken bij onze golfprofessionals. De oefenballen zijn bij deze les inbegrepen. Tijdens deze sessie vertellen onze golfprofessionals u hoe u zelfstandig optimaal kunt trainen met de data van de Trackman Range. Ook krijgt u uitleg over het spelen van diverse golfbanen en de diverse spellen die u kunt spelen. Informeer voor data en tijden bij de receptie door contact op te nemen via:
* De instructieles bestaat uit min. 6 personen en max. 10 personen en is inclusief oefenballen. Een instructieles mag één keer gratis per persoon worden gevolgd en u dient zelf een mobiele telefoon of tablet mee te nemen.

Trackman Range Golfclinic
 • Voor groepen vanaf 8 personen is er de mogelijkheid om een Trackman Range Golfclinic te boeken bij één van onze golfprofessionals. Tijdens deze drie uur durende golfclinic leert u hoe de Trackman Range werkt en speelt u vervolgens een klein toernooi of een van de spellen. Meer informatie hierover vindt u op deze pagina.
 • Betaalmethode op de Driving Range
  De golfbanen van Het Rijk maken, naast de mogelijkheid tot betalen met een pinpas, gebruik van het myNetPay betaalsysteem op de Driving Range. Om hier gebruik van te kunnen maken, dient u de app myNetPay te downloaden op uw telefoon en Het Rijk Golfbanen als organisatie te selecteren. Door middel van deze app kunt u eenvoudig uw saldo opwaarderen en op elk gewenst moment en uw transactiehistorie inzien. Via onderstaande button vindt u een instructie. Wanneer u als lid van de Golfclub gebruik maakt van de myNetPay app op de Trackman Range, krijgt u 20% korting bij uitgifte van de golfballen. Als lid van #Het Rijk Golf krijgt u 10% korting bij uitgifte van de golfballen.

Meer informatie