Over Het Rijk Golfbanen

Welkom bij Het Rijk Golfbanen! Het Rijk Golfbanen betreft de overkoepelende organisatie van Golfbaan Het Rijk van Nijmegen, gevestigd in Groesbeek, Golfbaan Het Rijk van Nunspeet, gevestigd in Nunspeet, Golfbaan Het Rijk van Margraten, gevestigd in Cadier en Keer en Golfbaan Het Rijk van Sybrook, gevestigd in Enschede. 

Het Rijk Golfbanen exploiteert haar vier banen met een filosofie sterk gericht op kwaliteit, persoonlijke service en toegankelijkheid. Onze medewerkers zijn enthousiast en hebben oog voor detail; hun passie voor het vak en hun gedrevenheid is er op gericht de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. De strategie van Het Rijk Golfbanen is gericht op het realiseren van een duurzame financieel gezonde golfbaanexploitatie, waarbij met uitstekende faciliteiten en een hoog serviceniveau wordt ingespeeld op de dynamische golfmarkt. Bij de golfbanen van Het Rijk is het mogelijk een lidmaatschap af te sluiten, maar het is ook mogelijk om tegen betaling een dag te golfen, er is voor ieder wat wils! Naast golfen is er ook de mogelijkheid om te genieten in onze restaurants. Zowel golfers als niet-golfers zijn hier van harte welkom.

De geschiedenis van Het Rijk Golfbanen

In 1985 is het initiatief genomen voor de aanleg van Golfbaan Het Rijk van Nijmegen te Groesbeek. Op 19 september 1987 heeft Mr. P. van Vollenhoven de golfbaan officieel geopend. In de loop der jaren is het complex verder uitgebreid en is Golfbaan Het Rijk van Nijmegen met 45-holes inmiddels de grootste golfbaan van Nederland.  Tussen 2003 en 2007 zijn er drie bestaande golfbanen overgenomen welke zijn toegevoegd aan Het Rijk Golfbanen, namelijk Golfbaan Het Rijk van Nunspeet in 2003, Golfbaan Het Rijk van Margraten in 2005 en Golfbaan Het Rijk van Sybrook in 2007. 

Digitale vereniging #Het Rijk Golf 

Naast een lidmaatschap bij een van onze golfbanen, is het mogelijk lid te worden van onze digitale vereniging #Het Rijk Golf. Het Rijk Golf biedt voor iedere golfer veel voordeel en leuke wedstrijden. Het Rijk verbindt, leden van #Het Rijk Golf genieten met korting op alle banen van Het Rijk. #Het Rijk Golf is er voor iedere golfer, van startende tot gevorderde golfers. 

Meer info