Kom ook werken op Het Rijk!

 
Het Rijk staat voor kwaliteit, professionaliteit en gastvrijheid. Op alle vier onze prachtige golfbanen staat een enthousiast team klaar om iedere bezoeker te laten ervaren hoe mooi golf kan zijn. Van greenkeeper tot receptioniste en van marshall tot keukenhulp, iedereen draagt zijn steentje bij. Wil jij ook niets liever dan onze leden en gasten een fantastische dag te bezorgen? Solliciteer dan naar een plaats in ons team.
 
 

Vacatures op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen

Golfbaan Het Rijk van Nijmegen is een prachtige 45-holes golfbaan gelegen in het schitterende Groesbeekse heuvellandschap. Zowel in de baan als in het gezellige clubhuis worden Kwaliteit en Gastvriendelijkheid met een hoofdletter geschreven. Kom jij bij ons werken als:
 
Medewerker bediening (bijbaan)
 

Vacatures op Golfbaan Het Rijk van Nunspeet

Te midden van het natuurschoon van de Veluwe, ligt de schitterende 27-holes Golfbaan Het Rijk van Nunspeet. Het clubhuis wordt gezien als een verlengstuk van de baan, dus ook binnen voldoet deze unieke locatie aan de verwachtingen. Wij zoeken op dit moment naar een (of meerdere):
 
Medewerker bediening (bijbaan)

Medewerker front office (bijbaan)
 

Vactures op Golfbaan Het Rijk van Margraten

In het Zuid-Limburgse heuvelland, nabij de stad Maastricht, ligt de prachtige 18-holes Golfbaan Het Rijk van Margraten. Lekker eten en drinken alsmede de authentieke Limburgse gastvrijheid staan hier hoog in het vaandel. Past dat bij jou, solliciteer dan naar één van de volgende functies:
 
Afwasser (bijbaan)

Keukenhulp (bijbaan)

Medewerker bediening (bijbaan)

Medewerker bediening (32 uur)

ZZP Professional
 

Vacatures op Golfbaan Het Rijk van Sybrook

Op een prachtig oud landgoed in Enschede ligt de bijzondere 27-holes Golfbaan Het Rijk van Sybrook. Opvallend gastvrij en bijzonder mooi, deze golfbaan heeft alles waar Twente trots op is. Wij zijn op zoek naar mensen die wel oren hebben naar één van de volgende functies:
 
Medewerker bediening (bijbaan)
 

Vacatures van Het Rijk Golfbanen

Het Rijk Golfbanen is de overkoepelende organisatie van Golfbaan Het Rijk van Nijmegen, Golfbaan Het Rijk van Nunspeet, Golfbaan Het Rijk van Margraten en Golfbaan Het Rijk van Sybrook, gevestigd in Groesbeek.
 
 Er zijn op dit moment geen vacatures bij Het Rijk Golfbanen