Lente Arrangement inclusief overnachting

Uw voorjaar start pas echt goed met het Lente Arrangement van Golfbaan Het Rijk van Sybrook. In maart 2017 kunt u genieten van een 18-holes golfronde op deze prachtige baan, inclusief overnachting op een schitterend landgoed, voor slechts €99,- per persoon!

 

Het Lente Arrangement bestaat uit:

  • Verblijf inclusief ontbijt in Landgoedhotel De Wilmersberg
    Dé plek om te ontspannen en te genieten van de rust van Twente. De ruime keuze bij het ontbijtbuffet maken uw verblijf compleet. De kamers zijn voorzien van alle nodige faciliteiten zoals gratis WIFI en koffie. Bovendien is vanaf 10 maart de verbouwde Spa van Landgoedhotel De Wilmersberg weer open! Verblijft u hier na deze datum? Dan mag u gratis gebruikmaken van de Spa.

  • Prachtige 18-holes golfronde op Golfbaan Het Rijk van Sybrook.
    Ontvangst met een kop koffie of thee, vrij gebruik van de oefenfaciliteiten en kleedruimte met douches en handdoeken.


Het genoemde tarief van €99,- per persoon geldt op basis van een 2-persoonskamer, en niet in combinatie met andere aanbiedingen of kortingskaarten. Er geldt geen weekendtoeslag. Hotel- en greenfee reserveringen zijn 7 dagen per week mogelijk op basis van beschikbaarheid, vol is helaas vol.

Reserveer nu uw Lente arrangement

Reserveringen voor het Lente arrangement kunt u maken bij de salesafdeling van Golfbaan Het Rijk van Sybrook. Dit kan telefonisch via 0541-530331 of per mail: sales@golfbaanhetrijkvansybrook.nl.