Businessclub Het Rijk van Sybrook

Voor de zakelijke golfer die niet van stil zitten houdt, heeft Golfbaan Het Rijk van Sybrook een eigen businessclub. Een leuke club van actieve ondernemers die business graag met pleasure combineren. 

Activiteiten  

Businessclub Het Rijk van Sybrook biedt u de mogelijkheid om op ontspannen wijze een zakelijk netwerk op te bouwen, uit te breiden en onderhouden. Wij organiseren minimaal zes keer per jaar een 9-holes wedstrijd voor u en vier keer per jaar een 18-holes wedstrijd voor u samen met een introducé. Onze activiteiten staan, naast de gezellige borrels, garant voor kwalitatieve contactmomenten met ondernemers uit uw eigen regio. Businessclubleden hebben toegang tot de Bundeling app, waar tevens alle activiteiten in vermeld staan.  

Businessclubleden  

Benieuwd naar welke bedrijven u voor gingen? Bekijk dan het overzicht van huidige leden van Businessclub Het Rijk van Sybrook.

Meer informatie of lid worden 

Klik hier voor meer informatie over een Bedrijfslidmaatschap. Uw wensen bespreken onder het genot van een kop koffie? Neem gerust contact op via (0541) 530 331 of via het contactformulier.