Open Dag op Golfbaan Het Rijk van Sybrook

Op zaterdag 8 april vindt de Nationale Open Golfdag plaats. Op Golfbaan Het Rijk van Sybrook grijpen we deze gelegenheid aan een unieke dag voor u te organiseren! Het thema voor deze dag is “Bring a Friend” en het idee is simpel: Golfers en niet golfers, leden en niet-leden gaan samen van golfen op onze prachtige golfbaan genieten! iedereen die geïnteresseerd is in onze les- en lidmaatschapmogelijkheden is van harte welkom. 

 

Bring a friend

Bent u een enthousiaste golfer? Dan vindt u het vast leuk om ook uw vriend, vriendin, man of vrouw kennis te laten maken met het plezier van de golfsport. Neem hem of haar zaterdag 8 april mee en beleef samen deze dag!

 

Bent u nog helemaal geen golfer maar zou u wel heel graag kennis willen maken met de mogelijkheden van golfen op Het Rijk van Sybrook? Ook dan bent u van harte welkom! Omdat wij deze dag organiseren in samenwerking met Golf- & Countryclub ’t Sybrook zijn er voldoende enthousiaste golfers die u deze dag wegwijs kunnen maken.

 

Het programma

U wordt zaterdag 8 april om 10.30 uur ontvangen met koffie en wat lekkers. Hierna gaat het sportieve programma van start. Dit programma bestaat uit een golfles, een lunch en een 6-holes golfronde. Na afloop is er een prijsuitreiking en een borrel. Rond 16.00 uur is de Open Dag afgelopen.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor bovenstaande programma door een e-mail te sturen aan sales@golfbaanhetrijkvansybrook.nl.
Vermeld u in deze mail graag uw naam en contactgegevens alsmede uw golfervaring. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat u de juiste begeleiding krijgt. Bent u zelf ervaren en neemt u een gast mee? Vermeld u dan van beide personen de eerder gevraagde informatie.

 

Deelnemen aan bovenstaande programma is kosteloos.

9-holes golfronde voor slechts €10,-

Iedere golfer die niet deel wilt nemen aan bovenstaande programma  kan op zaterdag 8 april van een 9-holes ronde op Golfbaan Het Rijk van Sybrook  genieten voor slechts €10,- per persoon! Hiervoor is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden is noodzakelijk en mogelijk via sales@golfbaanhetrijkvansybrook.nl.