4 Food & Fun, culinaire golfervaring

Op zaterdag 13 oktober organiseert Golfbaan Het Rijk van Sybrook een compleet nieuw golfevenement: “ 4 Food & Fun”. Tijdens een 18-holes shotgun geniet u van een culinaire reis door Europa!

 

Uw reis begint in het clubhuis met een kop koffie en wat lekkers. Na het inslaan gaat de culinaire reis verder in de baan. Op verschillende holes wordt u verrast met een heerlijk gerecht uit een Europees land: van een oer-Hollandse wildbitterbal, tot aan Spaanse Paella. Wij zorgen voor een vakantiegevoel waarbij u 8 verschillende landen bezoekt.

 

Het programma van de 4 Food & Fun ziet er als volgt uit:
11.00 uur: Ontvangst in het clubhuis van Het Rijk van Sybrook
12.00 uur: Start 18-holes shotgun met culinaire reis door Europa
17.00 uur: Aanvang borrel en prijsuitreiking

 

Wilt u ook meegenieten van dé culinaire golfervaring van het jaar? Schrijft u zich dan nu in! De spelvorm is individueel stableford en uiteraard belonen we de beste speler en de speler met de Longest of Neary met een mooie prijs.

De kosten voor deelname aan 4 Food & Fun wedstrijd bedragen € 79,50 per persoon. Dit bedrag omvat koffie/ thee met een heerlijke versnapering bij de ontvangst, het “golfdiner” in de baan, een drankje en een lekkere afsluiting op het terras tijdens de prijsuitreiking en natuurlijk een prachtige 18-holes golfervaring. Voor leden van Golfbaan Het Rijk van Sybrook geldt een aangepast tarief van €37,50 per persoon. Leden van de overige golfbanen van Het Rijk kunnen deelnemen voor € 60,- per persoon.

Graag zien wij u 13 oktober genieten op de mooiste golfbaan van Twente!

Nu inschrijven>>