Elfholentocht op Het Rijk van Sybrook

Helaas is onderstaande wedstrijd op 16 januari geannuleerd.

De Elfholentocht 2018 gaat niet door.

 

“Komt er een Elfstedentocht?” Iedere winter wordt de vraag gestelt, maar eigenlijk is het meer de vraag of dat de komende decennia nog gaat gebeuren. De koude winter van 2010 liet de harten van de schaatsliefhebbers sneller kloppen maar opnieuw was er niet genoeg ijs voor de tocht der tochten. Helaas betekent de kou wel dat veel golfers binnen blijven zitten, en zich niet vertonen op de golfbaan. Wij dagen u uit om dit ritueel te doorbreken met een Elfholentocht!

Haal uw Unox muts uit de kast en meld u aan voor de Elfholentocht op zaterdag 20 januari 2018. We spelen met elkaar een 9 holes golfwedstrijd, en Golfbaan Het Rijk van Sybrook verzorgt een alternatieve tiende en elfde hole! Ooit sneeuwpoppen gezien op de golfbaan? Laat u verrassen!

Het programma van zaterdag 20 januari ziet er als volgt uit:
12.30 uur: Ontvangst met warme chocomelk en lekkernij
13.30 uur: Start Elfholentocht (9 holes en 2 behendigheidsproeven)
16.30 uur: Aanvang borrel met aansluitend winterkost van de bbq

De kosten voor deelname aan de Elfholentocht bedragen €37,50 per persoon.Dit bedrag omvat koffie/thee met een lekkernij bij de ontvangst, warme chocomelk in de baan, gluhwein bij binnenkomst en winterkost van de barbecue op ons sfeervol verwarmde winterse terras. Leden van Golf- & Countryclub ’t Sybrook kunnen deelnemen voor €24,50 per persoon.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar sales@golfbaanhetrijkvansybrook.nl onder vermelding van Elfholentocht, uw naam, handicap en telefoonnummer. 

 

Graag zien wij u zaterdag 20 januari bij onze Elfholentocht!