Bedrijfslidmaatschap en businessclub

Dankzij de balans tussen ontspanning en inspanning biedt zakelijk golfen op Golfbaan Het Rijk van Sybrook uitgebreide mogelijkheden op het gebied van netwerken en sportiviteit. Bedrijfsleden zijn automatisch lid van Businessclub Het Rijk van Sybrook. Omdat de wijze waarop u hier invulling aan wilt geven afhankelijk is van uw persoonlijke wensen, kunt u uw bedrijfslidmaatschap opbouwen uit de elementen die u belangrijk vindt. Maatwerk dus!

Voordelen bedrijfslidmaatschap

De Businessclub is een sportieve netwerkclub met kwalitatieve contactmomenten met andere ondernemers uit uw regio. Er worden diverse activiteiten georganiseerd die garant staan voor zowel gezellige golfervaringen als commerciële netwerkkansen. Deze activiteiten zijn altijd volledig verzorgd met hapjes en drankjes.

Meer informatie of direct lid worden?

Benieuwd naar de lidmaatschapsvormen? Bekijk dan de brochure van het bedrijfslidmaatschap. Bent u na het lezen van de brochure enthousiast geworden of wilt u graag een persoonlijke afspraak maken? Onder het genot van een kopje koffie maken wij graag kennis met u. Neem dan contact met ons op via (0541) 530 331 of via het contactformulier.