Profiteer van onze Voorjaars baanles

Het voorjaar is nu echt begonnen en het golfseizoen is officieel van start. Wilt u dit seizoen nog meer plezier uit uw golfrondes halen en uw spel beter leren kennen? Boek dan in april onze voordelige Voorjaars baanles.

 

Golfprofessionals Marc, Marieke en Jelmer zijn u ook in de baan graag van dienst bij de verbetering van uw golfspel en coursemanagement. Terwijl u speelt nemen zij uw golfspel onder de loep en voorzien zij u van praktische tips: welke club kiest u bij welke slag? Hoe kunt u de baan het beste spelen en welke slagen kunt u het beste toepassen als de ligging van de bal niet optimaal is? Gaandeweg leert u uw spel en onze prachtige golfbaan steeds beter kennen.

 

In april 2017 kunt u profiteren van onze Voorjaars baanles van 2 uur voor slechts €44,50 per persoon. Dit bedrag is gebaseerd op 2 tot 3 deelnemers per les. Wanneer u de les alleen wenst te volgen betaalt u €89,-. Voor niet-leden geldt een toeslag van €10,- p.p. per baanles.

 

Voor meer informatie of het reserveren van een Voorjaars baanles kunt u zich wenden tot de dames van onze golfshop. (0541-530331)