Kwartaalkaart onbeperkt

Met een Kwartaalkaart kunt u drie maanden meedoen aan  zes wekelijkse golftrainingen. Tijdens iedere Kwartaaltraining behandelt de professional een onderdeel  van het golfspel. Middels instructie en bijpassende drills wordt uw techniek op alle onderdelen bijgeschaafd. Door ‘wedstrijd-echte’ opdrachten en onderlinge wedstrijdjes leert u presteren onder druk. 

Iedere golfer met een handicap van 54 of lager is van harte welkom om deel te nemen aan de Kwartaaltrainingen. Deze trainingen worden iedere week op diverse momenten gegeven, zodat er voor iedereen passende mogelijkheden zijn. De lessen duren 50 minuten en bieden ruimte aan maximaal 8 deelnemers. Hoe meer deelnemers er zijn, hoe meer lessen er gepland worden! 

Tarieven 

  • €125,- per persoon voor leden van Het Rijk van Sybrook 
  • €155,- per persoon voor niet-leden 

Online inschrijven 

Voor de Kwartaaltrainingen kunt u zich inschrijven via de Online Lesagenda. Dit werkt snel en eenvoudig: 

  • Zoek de professional van uw keuze en klik erop;
  • Meld u aan met uw eigen mailadres en wachtwoord (de receptie kan u informeren over uw persoonlijke inloggegevens);
  • Zoek in de lesagenda naar de blauwe vakken met ‘Kwartaaltraining’ en klik erop;
  • Klik op ‘ Boek groepsafspraak’ en bevestig de boeking met ‘Ok’;
  • U ontvangt per mail een bevestiging van uw inschrijving.

Golfles reserveren

Meer informatie en aanmelden 

Een Kwartaalkaart gaat in op de dag dat u deze aanschaft en is geldig tot drie maanden na deze datum. Trainingen boekt u zelf via de Online Lesagenda. U hoeft niet voor 1 golfprofessional te kiezen. Een ieder mag altijd twee trainingen gepland hebben staan.

Heeft u vragen over het gebruik van de Online Lesagenda, dan helpen onze collega's van de receptie u graag op weg. U kunt hen tijdens openingstijden bereiken via 0541-530331 of door het contactformulier in te vullen.