Regelmatig trainen met de Kwartaalkaart

Met een Kwartaalkaart kunt u drie maanden meedoen aan  zes wekelijkse golftrainingen. Tijdens iedere Kwartaaltraining behandelt de professional een onderdeel  van het golfspel. Middels instructie en bijpassende drills wordt uw techniek op alle onderdelen bijgeschaafd. Door ‘wedstrijd-echte’ opdrachten en onderlinge wedstrijdjes leert u presteren onder druk.

Iedere golfer met een handicap van 54 of lager is van harte welkom om deel te nemen aan de Kwartaaltrainingen. Deze trainingen worden iedere week op dinsdagochtend, woensdagochtend, vrijdagochtend, zaterdagochtend- en middag en  zondagochtend gegeven, zodat er voor iedereen passende mogelijkheden zijn. De lessen duren 50 minuten en bieden ruimte aan maximaal 8 deelnemers. Hoe meer deelnemers er zijn, hoe meer lessen er gepland worden!

Aankopen en plannen

Een Kwartaalkaart gaat in op de dag dat u deze aanschaft en is geldig tot drie maanden na deze datum. Trainingen boekt u zelf via de online lesagenda van Marcella van der Bom en Leo Geerligs. U hoeft niet voor 1 pro te kiezen. Een ieder mag altijd twee trainingen gepland hebben staan.

 

De kosten van de Kwartaalkaart bedragen:

  • €120,- per persoon voor leden van Het Rijk van Sybrook
  • €140,- per persoon voor leden van #Het Rijk Golf (voorheen de Golfkring)
  • €150,- per persoon voor niet-leden

 

Online inschrijven

Voor de Kwartaaltrainingen kunt u zich inschrijven via de online lesagenda. Dit werkt snel en eenvoudig:

  • Klik hier, zoek de pro van uw keuze en klik erop.
  • Meld u aan met uw eigen mailadres en wachtwoord (de receptie kan u informeren over uw persoonlijke inloggegevens). 
  • Zoek in de lesagenda naar de blauwe vakken met ‘Kwartaaltraining’ en klik erop. 
  • Klik op ‘ Boek groepsafspraak’ en bevestig de boeking met ‘Ok’. 
  • U ontvangt per mail een bevestiging van uw inschrijving

Moeite met inloggen? Klik dan hier voor een uitleg over het online reserveren van een starttijd. Bij het invoeren van uw emailadres klikt u op ‘wachtwoord vergeten’. U ontvangt dan een email voor het wijzigen van uw wachtwoord.

Bent u niet bedreven in het gebruik van de online lesagenda, dan helpen onze collega's van de receptie u graag op weg. U kunt hen tijdens openingstijden bereiken via 0541-530331.