Privélidmaatschap

Privélid wordt u door lid te worden van de aan golfbaan Het Rijk van Sybrook verbonden vereniging Golf- en Countryclub ’t Sybrook. Als lid van deze vereniging (met op dit moment meer dan 900 leden) profiteert u van de vele speel-en lesmogelijkheden, kunt u deelnemen aan wedstrijden voor beginnende en gevorderde golfers en aan een veelheid van andere door de vereniging georganiseerde activiteiten. Of u nu wilt golfen voor de gezelligheid of graag competitie speelt, een voorkeur heeft voor kleine flights of juist een netwerk wilt opbouwen; er zijn mogelijkheden voor iedereen. Als privélid profiteert u van de volgende voordelen:

  • Ruime speelmogelijkheden (starttijden reserveren vanaf 14 dagen van tevoren), vele wedstrijden en uitgebreide lesmogelijkheden;
  • Onbeperkt gebruik maken van de oefenfaciliteiten en de horecagelegenheid.

Een vorm van lidmaatschap voor iedereen

Om het beste wat golf te bieden heeft op Golfbaan Het Rijk van Sybrook toegankelijk te maken biedt de Vereniging Golf- en Countryclub ’t Sybrook de volgende passende vormen van privélidmaatschap aan:

Meer informatie of direct lid worden?

Heeft u interesse in een lidmaatschap? Onder het genot van een kopje koffie informeren wij u graag over de mogelijkheden. Neem contact met ons op via (0541) 530 331 of via het contactformulier.

Prive-lidmaatschap Het Rijk van Sybrook