Onze actuele baancondities

Op deze pagina treft u de meest actuele informatie over de baancondities op Golfbaan Het Rijk van Margraten. Heeft u ondanks onderstaande informatie nog vragen of wilt u een greenfee reserveren? Dan kunt u via 043-3569999 contact met ons opnemen. U kunt ook Online reserveren>>

 

Baancondities

Laatste update: 12-12-2017
Status: open
Greens: zomergreens
Baan qualifying: ja
Driving range geopend tot: Ma t/m woe tot 18:00u, do t/m zo 22:00u
Buggy's: niet toegestaan
Trolleys: wel toegestaan
I.v.m. conditie van de baan zijn buggys niet toegestaan.
Shortgolfbaan en putting greens zijn gesloten.

Excuses voor het ongemak.

 

Tijdelijke Plaatselijke Winterregels

Als aanvulling op de Winterregelborden op hole 1 en hole 10 gelden onderstaande toepassingen van de tijdelijke plaatselijke winterregels:

Zomer- en wintergreens gemerkt met een blauw paaltje in de hole, moeten worden ontweken als G.U.R. volgens Regel 25-1b.

Op de holes 3, 8 en 17 is de bewerkte / omgewoelde grond aan de binnenzijde van het vernieuwde out-of-bounds hek G.U.R. Deze G.U.R. loopt van de blauwe paaltjes tot aan het out-of-bounds hek. Indien er sprake is van belemmering (R25-1a) is de speler verplicht die belemmering te ontwijken volgens 

Regel 25-1b.

Indien "Plaatsen" op het mededelingen bord staat, mag 

een bal die op een kort gemaaid gedeelte door de baan ligt, zonder straf worden verplaatst of opgenomen en worden schoongemaakt. De speler moet de bal plaatsen binnen 15 cm van de plaats waar hij oorspronkelijk lag, maar niet dichter bij de hole. De speler mag de bal eenmaal verplaatsen of plaatsen.

Nadat de bal is verplaatst of geplaatst is hij in het spel.

Straf voor overtreding van een plaatselijke regel:

Matchplay: verlies van de hole

Strokeplay: 2 strafslagen 


U kunt uw regelvragen mailen naar

regelenhandicapcommissie@gcrijkvanmargraten.nl