Onze actuele baancondities

Op deze pagina treft u de meest actuele informatie over de baancondities op Golfbaan Het Rijk van Margraten. Heeft u ondanks onderstaande informatie nog vragen of wilt u een greenfee reserveren? Dan kunt u via 043-3569999 contact met ons opnemen. U kunt ook Online reserveren>>

 

Baancondities

Laatste update: 24-11-2020
Status: open
Greens: zomergreens
Baan qualifying: ja
Driving range geopend tot: 08:00 - 18:00 uur
Buggy's: wel toegestaan
Trolleys: wel toegestaan

Actualiteiten en coronamaatregelen

Door de huidige coronamaatregelen zijn onze horecavoorzieningen (bar, restaurant, terras en vergaderzalen) tot nader order gesloten. Ook de kleedkamers en douches zijn gesloten. Het gebruik van de golfbaan, short golf, driving range, shop & receptie en toiletten blijft wel mogelijk. Het spelen van de wedstrijden kan in zijn huidige vorm (o.a. meet & play) doorgaan. Zodra meer bekend is over een eventuele heropening van de horecafaciliteiten, zullen we dit vermelden op onze website. Meer informatie:

 

Tijdens de persconferentie van dinsdag 17 november vindt er vanaf donderdag 19 november een versoepeling van de maatregelen plaats. Meer informatie:

 

Actualiteiten & coronamaatregelen


Advies Mondkapjes:

Wij adviseren u dringend een mondkapje te dragen wanneer u een van onze clubhuizen betreedt. Vanaf 1 december 2020 wordt het dragen van een mondkapje in openbare ruimtes een verplichting. Zo ook in onze clubhuizen en golfshops.

 

Ventileren Lockerruimte:

In verband met het ventileren van de lockerruimte zijn de ramen in deze ruimte in kiepstand geopend. Tevens is de deur van de ballenwasstraat tijdens de openingstijden van het complex geopend. Wij danken u voor uw begrip.