Zakelijk

Voor de zakelijke golfer die niet van stil zitten houdt, heeft Golfbaan Het Rijk van Margraten een eigen businessclub. Een leuke club van actieve ondernemers die business graag met pleasure combineren. 

Businessclub Het Rijk van Margraten

De ontspannen sfeer, het complete aanbod en de schitterende ligging met uitzicht over het Limburgse heuvellandschap en Maastricht maakt Het Rijk van Margraten de ideale locatie voor ieder type golfdag. Zowel onze golfbaan als onze faciliteiten behoren tot de mooiste van het land en het sportieve aanbod is veelzijdig. Alles is mogelijk! Van een wedstrijd voor ervaren golfers tot een golfclinic voor beginners, tot een compleet verzorgde bedrijfsgolfdag. 

Bedrijfsgolfdag


De ontspannen sfeer van de golfbaan vormt het ideale klimaat voor uw vergadering, brainstormsessie of teambuildingbijeenkomst.

Vergaderen


Meer naamsbekendheid en publiciteit voor uw organisatie genereren? Uw imago versterken of gewoon vaker gezien worden door zakelijke relaties of particulieren? Sponsoring op Het Rijk van Margraten helpt u deze doelstellingen te realiseren! 

Sponsoring