Short Golf Het Rijk van Margraten

Short Golf is een leuke activiteit die op Het Rijk van Margraten gespeeld kan worden op een prachtige 9-holes Par 3 baan. Door de kleine afstanden, tussen 50 en 80 meter, is het spel geschikt voor iedereen en uitdagend op elk niveau. Of u nu nog nooit gegolfd heeft of een ervaren golfer bent en het korte spel wilt oefenen: u bent van harte welkom! 
 
Iedereen kan Short Golf spelen. Zorg voor sportschoenen en kleding waarin u zich makkelijk kunt bewegen. Ballen en clubs kunt u van Het Rijk van Margraten lenen en een korte instructie is in de prijs inbegrepen. U kunt alleen komen, met uw partner of met een groep familie, vrienden of collega’s. Wij kunnen u diverse leuke arrangementen aanbieden!

Zomertarieven Short Golf 

De zomer Short Golf tarieven zijn geldig van 1 maart t/m 30 november.

 9-Holes  € 15,00 p.p. (€9,50 p.p. voor kinderen t/m 12 jaar en studenten) 
 18-Holes  € 20,00 p.p. (€14,50 p.p. voor kinderen t/m 12 jaar en studenten) 
 Groepstarief  Op aanvraag

Short Golf Take 5-kaart

Met een Short Golf Take 5-kaart krijgt u 10% korting op uw Short Golf rondes. U geniet vijf keer van een 9-holes ronde voor slechts € 67,50. Voor kinderen en studenten kost de kaart maar € 42,75.

  • De Short Golf Take 5-kaart is persoonsgebonden en geldt niet in combinatie met andere prijsafspraken of aanbiedingen. 
  • De Short Golf Take 5-kaart is 1 jaar geldig vanaf de dag van aankoop.
Alle tijd dus om optimaal van uw Short Golf Take 5-kaart te profiteren! 

Short Golf Unlimited Birdie 

Voor iedereen die graag vaker Short Golf speelt of hier beter in wilt worden is er Short Golf Unlimited Birdie, een aantrekkelijk abonnement waarmee u van Short Golf kunt genieten. Voor € 49,50 per maand of € 499,- per jaar kunt u onbeperkt Short Golf spelen.

Meer informatie of reserveren

Wilt u meer informatie over Short Golf, een lidmaatschap of wilt u een reservering maken? Neem dan contact op met de receptie van Golfbaan Het Rijk van Margraten via 043 - 3569999 of door het contactformulier in te vullen.