Oefenfaciliteiten

Golfbaan Het Rijk van Margraten beschikt naast een 18-holes golfbaan over een overdekte Driving Range met Trackman technologie, een 9-holes Short Golf Baan en een putting- en chipping green.

Om gebruik te mogen maken van de oefenfaciliteiten dient u in het bezit te zijn van Golfbaanpermissie of volgt u golflessen bij een van de golfprofessionals bij Golfschool Het Rijk van Margraten. Beschikt u nog niet over golfervaring, maar heeft u hierin wel interesse? Bekijk dan ons lesaanbod.

Lesaanbod

Driving Range met Trackman technologie

Golfbaan Het Rijk van Margraten is de vierde golfbaan in Nederland met de Trackman technologie op de Driving Range. Op alle 22 beschikbare afslagplaatsen kunt u met uw eigen telefoon of tablet gebruik maken van de Trackman technologie! Op de Trackman Range ervaart u het golfen op een heel ander niveau; meeslepend en uitdagend, met realistische beelden die zorgen voor een golfervaring ‘next level’.

Meer informatie


Betaalmogelijkheden
Golfbaan Het Rijk van Margraten maakt, naast de mogelijkheid tot betalen met een pinpas, gebruik van het myNetPay betaalsysteem op de Driving Range. Om hier gebruik van te kunnen maken, dient u de app myNetPay te downloaden op uw telefoon en Het Rijk Golfbanen als organisatie te selecteren. Door middel van deze app kunt u eenvoudig uw saldo opwaarderen en op elk gewenst moment en uw transactiehistorie inzien. Via onderstaande button vindt u een instructie. Wanneer u als lid van Golfclub Het Rijk van Margraten gebruik maakt van de myNetPay app op de Trackman Range, krijgt u 20% korting bij uitgifte van de golfballen. Als lid van #Het Rijk Golf krijgt u 10% korting bij uitgifte van de golfballen.

myNetPay instructie

Short Golf: 9-holes Par 3 baan

Op Golfbaan Het Rijk van Margraten kunt u Short Golf spelen op de prachtige 9-holes Par 3 baan. Door de kleine afstanden tussen 50 en 80 meter, is het spel geschikt voor iedereen en uitdagend op elk niveau. Of u nu nog nooit gegolfd heeft of een ervaren golfer bent en het korte spel wilt oefenen: u bent van harte welkom! 

Meer informatie

Putting- en chipping green

Golfbaan Het Rijk van Margraten beschikt naast een 9-holes Par 3 baan en Driving Range met Trackman technologie ook over een putting- en chipping green. De oefengreen ligt links van de afslag van hole 1. Deze puttinggreen telt 9 verschillende holes waar geoefend kan worden met het putten en chippen.

U bent van harte welkom op Golfbaan Het Rijk van Margraten om te ervaren hoe mooi golf kan zijn! 

Starttijd reserveren